RDR 2 Ultimate Edition vs Standart Edition

techislife

Kilopat
Arkadaşlar standart Edition 90 TL'ye Ultimate Edition ise 120 TL'ye denk geliyor. Aradaki farka değer mi bilgilendirebilir misiniz beni lütfen?

Online düşünmüyorsanız ve eklentilerle pek ilgilenmiyorsanız sadece ana hikayeyi içeren S. Edition alabilirsiniz.
1641335517358.png

Arkadaşlar yetkililer geç saat olması dolayısıyla gönderiyi geç onayladı. Ben de çoktan ultimate sürümü aldım. AC önerin için teşekkürler. Onu çok önceden almıştım hala oynuyorum.

Arkadaşlar standart Edition 90 TL'ye Ultimate Edition ise 120 TL'ye denk geliyor. Aradaki farka değer mi bilgilendirebilir misiniz beni lütfen?
Arkadaşlar yetkililer geç saat olması dolayısıyla gönderiyi geç onayladı. Ben de çoktan ultimate sürümü aldım. AC önerin için teşekkürler. Onu çok önceden almıştım hala oynuyorum.
Ben 445 saat rdr online oynadım ultimate edition alırsanız sadece o verdiği at güzel onun dışında sizi fazla ileri taşıycak birşey yok meslek atları daha güzel onları alın daha iyi ancak kozmetiklerini beğendiyseniz alabilirsiniz online a bir artısı yok onu bilin size iyi günler dilerim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı