techislife
Kilopat
Arkadaşlar standart Edition 90 TL'ye Ultimate Edition ise 120 TL'ye denk geliyor. Aradaki farka değer mi bilgilendirebilir misiniz beni lütfen?
Arkadaşlar standart Edition 90 TL'ye Ultimate Edition ise 120 TL'ye denk geliyor. Aradaki farka değer mi bilgilendirebilir misiniz beni lütfen?
Ben 445 saat rdr online oynadım ultimate edition alırsanız sadece o verdiği at güzel onun dışında sizi fazla ileri taşıycak birşey yok meslek atları daha güzel onları alın daha iyi ancak kozmetiklerini beğendiyseniz alabilirsiniz online a bir artısı yok onu bilin size iyi günler dilerimArkadaşlar yetkililer geç saat olması dolayısıyla gönderiyi geç onayladı. Ben de çoktan ultimate sürümü aldım. AC önerin için teşekkürler. Onu çok önceden almıştım hala oynuyorum.
EvetMemnun musunuz bende şimdi alacağım güzel bir indirime girmiş.
Gayette memnunum Efendim hatta harddisk sipariş edip tekrar oynamaya devam ediceğim kesinlikle.Memnun musunuz bende şimdi alacağım güzel bir indirime girmiş.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.