Plagerty Hectopat Katılım 19 Kasım 2021 Mesajlar 415 31 Ocak 2023 #1 Merhaba arkadaşlar RDR 2 Ultra grafik ayarlarını atar mısınız diğer oyunlardan karışık geldiği için yanlış bir şey yapmak istemiyorum.
Merhaba arkadaşlar RDR 2 Ultra grafik ayarlarını atar mısınız diğer oyunlardan karışık geldiği için yanlış bir şey yapmak istemiyorum.
bdrhncagriozdmrr Hectopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 3.293 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2023 #2 Grafik kalitesini çok az değiştirip iki kata kadar performans sağlayan optimize ayar var onu atalım mı hocam?
Grafik kalitesini çok az değiştirip iki kata kadar performans sağlayan optimize ayar var onu atalım mı hocam?
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.850 Çözümler 244 31 Ocak 2023 #3 Plagerty dedi: Merhaba arkadaşlar, RDR 2 Ultra grafik ayarlarını atar mısınız diğer oyunlardan karışık geldiği için yanlış bir şey yapmak istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Grafik ayarlarına gelip her şeyi ultraya çekin tuşlarla bu kadar basit yanlış yapılacak bir şey yok.
Plagerty dedi: Merhaba arkadaşlar, RDR 2 Ultra grafik ayarlarını atar mısınız diğer oyunlardan karışık geldiği için yanlış bir şey yapmak istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Grafik ayarlarına gelip her şeyi ultraya çekin tuşlarla bu kadar basit yanlış yapılacak bir şey yok.
wennzy Hectopat Katılım 6 Mart 2022 Mesajlar 2.431 Makaleler 2 Çözümler 35 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2023 #4 Ultra ayarlara gerek yok. Ki yapmak istiyorsanız da herşeyi sona çekeceksiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Ultra ayarlara gerek yok. Ki yapmak istiyorsanız da herşeyi sona çekeceksiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Ali İhsan İnce Hectopat Katılım 9 Temmuz 2022 Mesajlar 1.408 Çözümler 12 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Sapphire Pulse Radeon RX 5700 XT, AMD Ryzen 5 2600, Adata XPGSX8200 Pro 512 GB, Corsair Vengeance 2x8 GB 3200 MHz Msi A520M-A PRO Razer Blackshark V2 X Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 31 Ocak 2023 #5 Plagerty dedi: Merhaba arkadaşlar, RDR 2 Ultra grafik ayarlarını atar mısınız diğer oyunlardan karışık geldiği için yanlış bir şey yapmak istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Sağdaki kalite ayarlarını yaparsan hem görüntü her şey Full'ken ki gibi olur hem de FPS'iniz artar iyi oyunlar. Ali İhsan İnce dedi: Sağdaki kalite ayarlarını yaparsan hem görüntü her şey Full'ken ki gibi olur hem de FPS'iniz artar iyi oyunlar. Genişletmek için tıkla... Duruma göre MSAA veya FXAA'yı açmayı deneyebilirsin ama MSAA çok FPS düşürür dikkat et.
Plagerty dedi: Merhaba arkadaşlar, RDR 2 Ultra grafik ayarlarını atar mısınız diğer oyunlardan karışık geldiği için yanlış bir şey yapmak istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Sağdaki kalite ayarlarını yaparsan hem görüntü her şey Full'ken ki gibi olur hem de FPS'iniz artar iyi oyunlar. Ali İhsan İnce dedi: Sağdaki kalite ayarlarını yaparsan hem görüntü her şey Full'ken ki gibi olur hem de FPS'iniz artar iyi oyunlar. Genişletmek için tıkla... Duruma göre MSAA veya FXAA'yı açmayı deneyebilirsin ama MSAA çok FPS düşürür dikkat et.
Jon Sino Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Mart 2016 Mesajlar 1.647 Çözümler 9 31 Ocak 2023 #6 Her şeyi High yap TAA medium, çubuğunu %80. Yapay çözünürlüğü 5/4 yap.
Ali İhsan İnce Hectopat Katılım 9 Temmuz 2022 Mesajlar 1.408 Çözümler 12 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Sapphire Pulse Radeon RX 5700 XT, AMD Ryzen 5 2600, Adata XPGSX8200 Pro 512 GB, Corsair Vengeance 2x8 GB 3200 MHz Msi A520M-A PRO Razer Blackshark V2 X Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 31 Ocak 2023 #8 Plagerty dedi: Çok teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... İşe yaradıysa çözüm olarak işaretleyebilir misin?
Plagerty dedi: Çok teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... İşe yaradıysa çözüm olarak işaretleyebilir misin?
Ali İhsan İnce Hectopat Katılım 9 Temmuz 2022 Mesajlar 1.408 Çözümler 12 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Sapphire Pulse Radeon RX 5700 XT, AMD Ryzen 5 2600, Adata XPGSX8200 Pro 512 GB, Corsair Vengeance 2x8 GB 3200 MHz Msi A520M-A PRO Razer Blackshark V2 X Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 31 Ocak 2023 #10 Plagerty dedi: Çözüm olarak olmuyor sanırım. Genişletmek için tıkla... Mesajımın altında rapor diye bir yer var oraya tıkladğınızda bulucaksınız
Plagerty dedi: Çözüm olarak olmuyor sanırım. Genişletmek için tıkla... Mesajımın altında rapor diye bir yer var oraya tıkladğınızda bulucaksınız