vforren Decapat Katılım 9 Şubat 2023 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2023 #1 RAM 16 GB Ekran kartı 1050Tİ İşlemci Amd Ryzen 5 5600x Merhaba arkadaşlar, bugün RDR2 indirdim fakat şu iki hata yüzünden oyuna asla giremiyorum. Dosya Ekleri Screenshot_1.png 22,4 KB · Görüntüleme: 60
CS Relboron Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2019 Mesajlar 10.060 Makaleler 2 Çözümler 80 Yer İzmir 9 Şubat 2023 #2 Oyun orjinal mi korsan mı? Artı 0 Eksi
KS KS vforren Decapat Katılım 9 Şubat 2023 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2023 #3 CS Relboron dedi: Oyun orjinal mi korsan mı? Genişletmek için tıkla... orjinal Artı 0 Eksi
S shad0ww Decapat Katılım 14 Şubat 2021 Mesajlar 355 Makaleler 2 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2023 #4 vforren dedi: Merhaba arkadaşlar, bugün RDR2 indirdim fakat şu iki hata yüzünden oyuna asla giremiyorum. Genişletmek için tıkla... Steam'den sahip iseniz oyunun dosyalarını doğrulayınız. Artı 0 Eksi
vforren dedi: Merhaba arkadaşlar, bugün RDR2 indirdim fakat şu iki hata yüzünden oyuna asla giremiyorum. Genişletmek için tıkla... Steam'den sahip iseniz oyunun dosyalarını doğrulayınız.
hellomister Hectopat Katılım 3 Eylül 2022 Mesajlar 3.373 Makaleler 5 Çözümler 30 Yer İstanbul 9 Şubat 2023 #5 Ekran kartı sürücüleriniz güncel mi? Bir de oyunun dosyalarını doğrularsanız çözülebilir. Artı 0 Eksi
rockone Decapat Katılım 19 Temmuz 2021 Mesajlar 181 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2023 #6 Eğer mod felan kurduysan bu hafta oyun güncellemesinden sonra oyun açılmıyordur büyük ihtimalle. Mod felan varsa kaldır ve dosyaları doğrula. Artı 0 Eksi
Eğer mod felan kurduysan bu hafta oyun güncellemesinden sonra oyun açılmıyordur büyük ihtimalle. Mod felan varsa kaldır ve dosyaları doğrula.
KS KS vforren Decapat Katılım 9 Şubat 2023 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2023 #7 shad0ww dedi: Steam'den sahip iseniz oyunun dosyalarını doğrulayınız. Genişletmek için tıkla... doğrulamayı denedım hata devam edıyor rockone dedi: Eğer mod felan kurduysan bu hafta oyun güncellemesinden sonra oyun açılmıyordur büyük ihtimalle. Mod felan varsa kaldır ve dosyaları doğrula. Genişletmek için tıkla... oyunu yenı ındırdım hıc gıremedım bıle herhangı bır mod v.s yok Artı 0 Eksi
shad0ww dedi: Steam'den sahip iseniz oyunun dosyalarını doğrulayınız. Genişletmek için tıkla... doğrulamayı denedım hata devam edıyor rockone dedi: Eğer mod felan kurduysan bu hafta oyun güncellemesinden sonra oyun açılmıyordur büyük ihtimalle. Mod felan varsa kaldır ve dosyaları doğrula. Genişletmek için tıkla... oyunu yenı ındırdım hıc gıremedım bıle herhangı bır mod v.s yok
rockone Decapat Katılım 19 Temmuz 2021 Mesajlar 181 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2023 #8 'Yönetici olarak çalıştır' tiki varsa onu kaldır öyle dene bakalım. Artı 0 Eksi
KS KS vforren Decapat Katılım 9 Şubat 2023 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2023 #9 2 türlüde olmadı denedım bunu da rockone dedi: 'Yönetici olarak çalıştır' tiki varsa onu kaldır öyle dene bakalım. Genişletmek için tıkla... hellomister dedi: Ekran kartı sürücüleriniz güncel mi? Bir de oyunun dosyalarını doğrularsanız çözülebilir. Genişletmek için tıkla... güncel hocam ve doğruladım çözüm olmadı Son düzenleme: 9 Şubat 2023 Artı 0 Eksi
2 türlüde olmadı denedım bunu da rockone dedi: 'Yönetici olarak çalıştır' tiki varsa onu kaldır öyle dene bakalım. Genişletmek için tıkla... hellomister dedi: Ekran kartı sürücüleriniz güncel mi? Bir de oyunun dosyalarını doğrularsanız çözülebilir. Genişletmek için tıkla... güncel hocam ve doğruladım çözüm olmadı
hellomister Hectopat Katılım 3 Eylül 2022 Mesajlar 3.373 Makaleler 5 Çözümler 30 Yer İstanbul 9 Şubat 2023 #10 vforren dedi: Güncel hocam ve doğruladım çözüm olmadı. Genişletmek için tıkla... Rockstar desteğe yazın. Artı 0 Eksi
vforren dedi: Güncel hocam ve doğruladım çözüm olmadı. Genişletmek için tıkla... Rockstar desteğe yazın.