Ahmet Emir akg Centipat Katılım 6 Ekim 2023 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2024 #1 Kartondan bir sherif Office maketi yapacağım ama elimde herhangi bir ölçü yok verebilecek var mı?
A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.562 Makaleler 65 Çözümler 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 13 Ocak 2024 #2 Baba bunun ölçüsünü nasıl bilebiliriz? Kağıda çiz, içini de çiz, ne kadar çıkacağını hesapla tahminen.
Baba bunun ölçüsünü nasıl bilebiliriz? Kağıda çiz, içini de çiz, ne kadar çıkacağını hesapla tahminen.
Ahmet Emir akg Centipat Katılım 6 Ekim 2023 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2024 #3 Akif dedi: Baba bunun ölçüsünü nasıl bilebiliriz? Kağıda çiz, içini de çiz, ne kadar çıkacağını hesapla tahminen. Genişletmek için tıkla... Ben hazır ölçü sordum. sen çiz diyorsun. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Ocak 2024
Akif dedi: Baba bunun ölçüsünü nasıl bilebiliriz? Kağıda çiz, içini de çiz, ne kadar çıkacağını hesapla tahminen. Genişletmek için tıkla... Ben hazır ölçü sordum. sen çiz diyorsun.