Merhaba. Kısa bir sorum olacak. Kendi hesabımda RDR 2 almak için mağazaya girdiğimde RDR 2 ve GTA V'in gözükmediğini fark ettim. Chrome'dan girip hesapsız baktığımda gözüküyordu. Neden böyle bir sorun var? Nasıl çözülür?
Merhaba. Kısa bir sorum olacak. Kendi hesabımda RDR 2 almak için mağazaya girdiğimde RDR 2 ve GTA V'in gözükmediğini fark ettim. Chrome'dan girip hesapsız baktığımda gözüküyordu. Neden böyle bir sorun var? Nasıl çözülür?
Tercihleriniz doğrultusunda 99 ürün (Red Dead Redemption 2 dâhil olmak üzere) dâhil edilmedi.
Böyle bir şey dedi arattığımda ve Türkçeydi kapatınca yine gözükmedi.
Steam'e gir mağaza yazısının üstünde Görünüm yazıyor ona tıkla Gizlenmiş Oyunlar yazıyor oraya gir hangi oyunu çıkartmak istiyorsan sağ tık yap yönet var orda zaten yönete geldiğin zaman gizlenenlerden kaldır var ona tıkla kütüphanene gelecektir
Tercihleriniz doğrultusunda 99 ürün (Red Dead Redemption 2 dâhil olmak üzere) dâhil edilmedi.
Böyle bir şey dedi arattığımda ve Türkçeydi kapatınca yine gözükmedi.