İlkay Baki Bayram Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2019 Mesajlar 2.118 Makaleler 1 Çözümler 32 Yer Bursa 26 Aralık 2023 #11 LoxAlper dedi: ne zaman almıştınız bu indirimdemi evet öyle yazıyorda online ne işe yarıyor Genişletmek için tıkla... Diğer oyuncularla oynayabiliyorsun.
LoxAlper dedi: ne zaman almıştınız bu indirimdemi evet öyle yazıyorda online ne işe yarıyor Genişletmek için tıkla... Diğer oyuncularla oynayabiliyorsun.
S Shyankh Hectopat Katılım 14 Şubat 2023 Mesajlar 1.116 Çözümler 13 Daha fazla Sistem Özellikleri Huawei Mateview GT 34 Intel Core i5 12400F MSI RTX 4070 Gaming X Slim Asus Prime H610M-A D4 Corsair Vengeance LPX 3200mhz CL16 (8x2) WD Green 480 GB (SN350) M.2 SSD Kioxia Exceria G2 1 TB M.2 SSD ID-Cooling SE-214-XT Corsair Carbide Series SPEC-Delta 650W 80+ Bronze Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2023 #12 LoxAlper dedi: ne zaman almıştınız bu indirimdemi evet öyle yazıyorda online ne işe yarıyor açıklamada yazmıyor Genişletmek için tıkla... Online sürümünü alırsan hikaye oynayamıyorsun.
LoxAlper dedi: ne zaman almıştınız bu indirimdemi evet öyle yazıyorda online ne işe yarıyor açıklamada yazmıyor Genişletmek için tıkla... Online sürümünü alırsan hikaye oynayamıyorsun.
LoxAlper Decapat Katılım 13 Şubat 2023 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2023 #13 İlkay Baki Bayram dedi: Diğer oyuncularla oynayabiliyorsun. Genişletmek için tıkla... Epic'te de geçerliyse onu alayım y
İlkay Baki Bayram dedi: Diğer oyuncularla oynayabiliyorsun. Genişletmek için tıkla... Epic'te de geçerliyse onu alayım y
kelrasS Hectopat Katılım 20 Nisan 2021 Mesajlar 151 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2023 #14 LoxAlper dedi: Epic'te de geçerliyse onu alayım y Genişletmek için tıkla... Eskiden almıştım yeni zam geldiği zamanlar onlineside güzeldir oynanır ama hikayesi başyapıtdır.
LoxAlper dedi: Epic'te de geçerliyse onu alayım y Genişletmek için tıkla... Eskiden almıştım yeni zam geldiği zamanlar onlineside güzeldir oynanır ama hikayesi başyapıtdır.
LoxAlper Decapat Katılım 13 Şubat 2023 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2023 #15 kelrasS dedi: Eskiden almıştım yeni zam geldiği zamanlar onlineside güzeldir oynanır ama hikayesi başyapıtdır. Genişletmek için tıkla... Kanka ben ona bir şey demiyorum tek başına hikaye sevmiyorum aşırı ama arkadaşlarla öyle sarıyor ki. ama indirimdeyken tek birini almak istemedim
kelrasS dedi: Eskiden almıştım yeni zam geldiği zamanlar onlineside güzeldir oynanır ama hikayesi başyapıtdır. Genişletmek için tıkla... Kanka ben ona bir şey demiyorum tek başına hikaye sevmiyorum aşırı ama arkadaşlarla öyle sarıyor ki. ama indirimdeyken tek birini almak istemedim
kelrasS Hectopat Katılım 20 Nisan 2021 Mesajlar 151 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2023 #16 Tamam ama sorunun cevabı eğer normal RDR2'yi alırsan onlineside beraber gelir. LoxAlper dedi: İşlemcim: Intel Core i5 2. nesil. RAM: 8 GB RAM. Anakart: Pegatron IPXSB-H61 Ekran kartı: Ne önerirsiniz? Valorant açan olursa iyi olur. GeForce GT 730 darboğaz yapar mı? Genişletmek için tıkla... Burada bahsettiğiniz sisteme sahipseniz bilgisayarınızın RDR2'yi açacağını sanmıyorum.
Tamam ama sorunun cevabı eğer normal RDR2'yi alırsan onlineside beraber gelir. LoxAlper dedi: İşlemcim: Intel Core i5 2. nesil. RAM: 8 GB RAM. Anakart: Pegatron IPXSB-H61 Ekran kartı: Ne önerirsiniz? Valorant açan olursa iyi olur. GeForce GT 730 darboğaz yapar mı? Genişletmek için tıkla... Burada bahsettiğiniz sisteme sahipseniz bilgisayarınızın RDR2'yi açacağını sanmıyorum.
LoxAlper Decapat Katılım 13 Şubat 2023 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2023 #17 kelrasS dedi: Tamam ama sorunun cevabı eğer normal RDR2'yi alırsan onlineside beraber gelir. Burada bahsettiğiniz sisteme sahipseniz bilgisayarınızın RDR2'yi açacağını sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... hayır o benim değil merak , için sordum LoxAlper dedi: Hayır o benim değil merak, için sordum. Genişletmek için tıkla... İşlemci: Intel Core i5 12.nesil RAM: 16 GB RAM. Ekran kartı: GTX 1650. Gibiydi devamını hatırlamıyorum.
kelrasS dedi: Tamam ama sorunun cevabı eğer normal RDR2'yi alırsan onlineside beraber gelir. Burada bahsettiğiniz sisteme sahipseniz bilgisayarınızın RDR2'yi açacağını sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... hayır o benim değil merak , için sordum LoxAlper dedi: Hayır o benim değil merak, için sordum. Genişletmek için tıkla... İşlemci: Intel Core i5 12.nesil RAM: 16 GB RAM. Ekran kartı: GTX 1650. Gibiydi devamını hatırlamıyorum.
İlkay Baki Bayram Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2019 Mesajlar 2.118 Makaleler 1 Çözümler 32 Yer Bursa 27 Aralık 2023 #18 LoxAlper dedi: Epic'te de geçerliyse onu alayım y Genişletmek için tıkla... Arkadaşın da dediği gibi alttaki sürümde hem hikayesi hem de Online modu var. Red Dead Redemption 2 | RDR2'yi PC'de İndir ve Oyna - Epic Games Store PC için Red Dead Redemption 2'yi Epic Games Store'dan indir ve oyna. Red Dead Redemption 2, yeni çağın şafağında görkemli bir onur ve sadakat destanı. store.epicgames.com Bonus kıyafetler de olsun diyorsanız hem Online hem hikaye modu hem de bonus kıyafetler için alttaki sürümü almanız gerekmektedir. https://store.epicgames.com/tr/p/red-dead-redemption-2--Ultimate-Edition
LoxAlper dedi: Epic'te de geçerliyse onu alayım y Genişletmek için tıkla... Arkadaşın da dediği gibi alttaki sürümde hem hikayesi hem de Online modu var. Red Dead Redemption 2 | RDR2'yi PC'de İndir ve Oyna - Epic Games Store PC için Red Dead Redemption 2'yi Epic Games Store'dan indir ve oyna. Red Dead Redemption 2, yeni çağın şafağında görkemli bir onur ve sadakat destanı. store.epicgames.com Bonus kıyafetler de olsun diyorsanız hem Online hem hikaye modu hem de bonus kıyafetler için alttaki sürümü almanız gerekmektedir. https://store.epicgames.com/tr/p/red-dead-redemption-2--Ultimate-Edition
Kurtlar Vadisi Pusu Hectopat Katılım 17 Mart 2021 Mesajlar 2.546 Çözümler 7 Daha fazla Sistem Özellikleri Sapphire RX 6650 XT 8Gb Gaming Nitro OC+ // i5 11400F (Stok fan) // Msı B560M Pro-E // Kıoxıa Excerıa G2 (1TB) // GF SERIES GF600 // Msı Vampiric 100R // Lenovo D24-20 // SteelSeries Prime // Xrades 80x30 MaousePad // Windows 11 Pro Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2023 #19 Normal RDR 2 satın aldığınız zaman hem story mod hem de Online moda erişebilirsiniz.
Failox Hectopat Katılım 8 Aralık 2021 Mesajlar 246 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2023 #20 RDR 2 standart sürümü alınca hem hikaye hem de online girebiliyorsun. Hikaye oynamak istemeyenler sadece RDR 2 online alıyor.
RDR 2 standart sürümü alınca hem hikaye hem de online girebiliyorsun. Hikaye oynamak istemeyenler sadece RDR 2 online alıyor.