Merhabalar. Geçen ay 3070'li bir sistem topladım ve tadını çıkartmak istiyorum. Ancak şu an bilgisayarımda sadece RDR2 ile Microsoft Flight Simulator 2020 var.
Daha önce oynayıp sevdiğim oyunlar şunlar:
- Red Dead Redemption 2
- The Witcher 3
- Mount Blade Warband.
Anlayacağınız üzere biraz eski dönemlerde geçen oyunları seviyorum. (strateji oyunları hariç). Bannerlord almayı düşünüyorum ancak sever miyim emin değilim. GTA 5 ve Cyberpunk 2077 tarzı oyunları sevmiyorum.
Benim oyun zevkimden yola çıkarak oyunlar önerebilir misiniz? Oyunlar hakkında pek bilgim yok maalesef, belki de seveceğim nice oyunlar var da benim haberim yok.
RDR2 bir bataktır oynayan adam eski oyunları sevemiyor bir türlü neyse Assassin's Creed Odyssey bir bakın bence. Özellikle benim gibi eski tarz Yunan mitolojisi manyağıysanız bu oyunu en az 3 kere bitireceksiniz 3 kez bitirdim.
Evet RDR2 oynadıktan sonra Witcher 3'ün açık dünyasında gezmek hiç zevk vermedi artık. Ancak senaryo konusunda Witcher'ı daha çok beğendiğim için Witcher'ı bundan sonra sadece senaryosu için oynarım artık.
Evet RDR2 oynadıktan sonra Witcher 3'ün açık dünyasında gezmek hiç zevk vermedi artık. Ancak senaryo konusunda Witcher'ı daha çok beğendiğim için Witcher'ı bundan sonra sadece senaryosu için oynarım artık.
A.c Odyssey'den sonra bana da aynısı oldu, Witcher 3'ü bir türlü bitiremedim sürekli bitireceğim deyip deyip yarıda bırakıyorum. Dark Souls 3 bir bakabilirsiniz.
Onun dışında;
- Skyrim.
- Fallout oyunları (Game Pass varsa oradan oynayın daha iyi)
- Resident Evil oyunları (2, 4, 5, 7 ve 8 tavsiyemdir)
- Mad Max.
Şimdilik bunlar aklımda kalmış .
RDR2 bir bataktır oynayan adam eski oyunları sevemiyor bir türlü neyse Assassin's Creed Odyssey bir bakın bence. Özellikle benim gibi eski tarz Yunan mitolojisi manyağıysanız bu oyunu en az 3 kere bitireceksiniz 3 kez bitirdim.