M melwwwon Hectopat Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 30 Çözümler 1 5 Şubat 2023 #1 RAM 16 GB Ekran kartı RTX 3050 Ti Arkadaşlar, oyunu 1 Şubat'ta Steam üzerinden satın aldım. Bugün indirip kurduğumda ise oyuna girerken böyle bir hata alıyorum. Ne yapmalıyım?
Arkadaşlar, oyunu 1 Şubat'ta Steam üzerinden satın aldım. Bugün indirip kurduğumda ise oyuna girerken böyle bir hata alıyorum. Ne yapmalıyım?
Çözüm M M melwwwon 9 Şubat 2023 525623 dedi: Lokal sorunu bu. Genişletmek için tıkla... Modem arayüzünden güvenlik duvarını kaldırınca düzeldi hocam teşekkür ederim.
525623 dedi: Lokal sorunu bu. Genişletmek için tıkla... Modem arayüzünden güvenlik duvarını kaldırınca düzeldi hocam teşekkür ederim.
5 525623 Hectopat Katılım 20 Şubat 2022 Mesajlar 5.078 Çözümler 14 5 Şubat 2023 #2 Lokal sorunu bu. Artı 0 Eksi
KS KS M melwwwon Hectopat Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 30 Çözümler 1 9 Şubat 2023 #3 525623 dedi: Lokal sorunu bu. Genişletmek için tıkla... Modem arayüzünden güvenlik duvarını kaldırınca düzeldi hocam teşekkür ederim. Artı 0 Eksi Çözüm
525623 dedi: Lokal sorunu bu. Genişletmek için tıkla... Modem arayüzünden güvenlik duvarını kaldırınca düzeldi hocam teşekkür ederim.
5 525623 Hectopat Katılım 20 Şubat 2022 Mesajlar 5.078 Çözümler 14 10 Şubat 2023 #4 melwwwon dedi: Modem arayüzünden güvenlik duvarını kaldırınca düzeldi hocam teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Rica ederim. Artı 0 Eksi
melwwwon dedi: Modem arayüzünden güvenlik duvarını kaldırınca düzeldi hocam teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Rica ederim.
rimpalace Kilopat Katılım 20 Ekim 2017 Mesajlar 268 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2023 #5 525623 dedi: Lokal sorunu bu. Genişletmek için tıkla... hocam ben ortak hesap kullanıyorum steam online iken oyuna giriyor steam offline alınca bu sorunu veriyor ne yapabilirim ? Artı 0 Eksi
525623 dedi: Lokal sorunu bu. Genişletmek için tıkla... hocam ben ortak hesap kullanıyorum steam online iken oyuna giriyor steam offline alınca bu sorunu veriyor ne yapabilirim ?
KS KS M melwwwon Hectopat Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 30 Çözümler 1 29 Mart 2023 #6 rimpalace dedi: Hocam ben ortak hesap kullanıyorum Steam Online iken oyuna giriyor Steam offline alınca bu sorunu veriyor ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Red Dead Redemption 2'de veriyorsa bu hatayı bildiğim kadarıyla offline oynanmıyor zaten. Artı 0 Eksi
rimpalace dedi: Hocam ben ortak hesap kullanıyorum Steam Online iken oyuna giriyor Steam offline alınca bu sorunu veriyor ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Red Dead Redemption 2'de veriyorsa bu hatayı bildiğim kadarıyla offline oynanmıyor zaten.
rimpalace Kilopat Katılım 20 Ekim 2017 Mesajlar 268 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2023 #7 melwwwon dedi: Red Dead Redemption 2'de veriyorsa bu hatayı bildiğim kadarıyla offline oynanmıyor zaten. Genişletmek için tıkla... Çözüm var aslında RDR2 girince netlimiter ile Steam Rockstar RDR2 interneti kesiyorum hesaptaki diğer elemanlar girse bile beni atmıyor ama her oyuna girişte bunumu yapıcam Artı 0 Eksi
melwwwon dedi: Red Dead Redemption 2'de veriyorsa bu hatayı bildiğim kadarıyla offline oynanmıyor zaten. Genişletmek için tıkla... Çözüm var aslında RDR2 girince netlimiter ile Steam Rockstar RDR2 interneti kesiyorum hesaptaki diğer elemanlar girse bile beni atmıyor ama her oyuna girişte bunumu yapıcam
5 525623 Hectopat Katılım 20 Şubat 2022 Mesajlar 5.078 Çözümler 14 30 Mart 2023 #8 rimpalace dedi: hocam ben ortak hesap kullanıyorum steam online iken oyuna giriyor steam offline alınca bu sorunu veriyor ne yapabilirim ? Genişletmek için tıkla... Başka giren oluyor mu oyuna? Artı 0 Eksi
rimpalace dedi: hocam ben ortak hesap kullanıyorum steam online iken oyuna giriyor steam offline alınca bu sorunu veriyor ne yapabilirim ? Genişletmek için tıkla... Başka giren oluyor mu oyuna?
rimpalace Kilopat Katılım 20 Ekim 2017 Mesajlar 268 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2023 #9 525623 dedi: Başka giren oluyor mu oyuna? Genişletmek için tıkla... Steam offline iken giren oluyordur. Satışı yapan adam indirdikten sonra Steam offline moda alıp oyuna girin yazmış. Dün delirtti zaten beni RDR2 Torrent'ten indiriyorum D Artı 0 Eksi
525623 dedi: Başka giren oluyor mu oyuna? Genişletmek için tıkla... Steam offline iken giren oluyordur. Satışı yapan adam indirdikten sonra Steam offline moda alıp oyuna girin yazmış. Dün delirtti zaten beni RDR2 Torrent'ten indiriyorum D
5 525623 Hectopat Katılım 20 Şubat 2022 Mesajlar 5.078 Çözümler 14 30 Mart 2023 #10 rimpalace dedi: Steam offline iken giren oluyordur. Satışı yapan adam indirdikten sonra Steam offline moda alıp oyuna girin yazmış. Dün delirtti zaten beni RDR2 Torrent'ten indiriyorum D Genişletmek için tıkla... Galiba yapacak son şeyi yapıyorsun Artı 0 Eksi
rimpalace dedi: Steam offline iken giren oluyordur. Satışı yapan adam indirdikten sonra Steam offline moda alıp oyuna girin yazmış. Dün delirtti zaten beni RDR2 Torrent'ten indiriyorum D Genişletmek için tıkla... Galiba yapacak son şeyi yapıyorsun