RDR 2 veya Cyberpunk 2077 grafik modu önerisi

Elwaysed

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar başlıkta dediğim gibi Cyberpunk 2077 veya RDR2 için grafik modu arıyorum. Çok uğraştırmayacak ve güvenilir olsun nexusdan önerirseniz daha iyi olur benim için. Fazla fazla gerçekçi olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Cyberpunk 2077 için dreampunk en iyisi gibi duruyor ama sistem büyük bir faktör ekstra olarak ücretli olabilir mod.

Son düzenleme:
RTX 4070 1440p de çalıştırmayı düşünüyorum.

Hocam bu modu RTX 4090 aşağısı açmaz gibi.

4070'de bir yere kadar yeterli gelecektir diye düşünüyorum. Test videolarına bakabilirsiniz ama dediğim gibi mod ücretliymiş. Patreon üzerinden alabilirsiniz aylık ücret olarak minimum 7$ olarak gözüküyor aboneliği.

4070'de bir yere kadar yeterli gelecektir diye düşünüyorum. Test videolarına bakabilirsiniz ama dediğim gibi mod ücretliymiş. Patreon üzerinden alabilirsiniz aylık ücret olarak minimum 7$ olarak gözüküyor aboneliği.
ücret pek bir sorun etmez fakat 2k çözünürlükte 4070 60fps üstü verir mi diye düşünüyorum.

Birde RDR2 için bildiğiniz var mı?

RDR2 için bildiğim bir mod yok ne yazık ki. Ücret konusu sorun değilse Dreampunk'a bir göz atmanızı öneririm.
tamamdır teşekkür ederim

RDR2 için bildiğim bir mod yok ne yazık ki. Ücret konusu sorun değilse Dreampunk'a bir göz atmanızı öneririm.
hocam 2.0 olan versiyonu mu bu arada yoksa 1.0 mı

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı