Çözüldü RDR 2 "video Memory" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

thefoxdesert

Picopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 3060
İ7 12. Nesil
16 GB Ram
Gaming Laptop
RDR 2 de video belleğimin sadece neredeyse yarısını kullanmama rağmen hata veriyor. Grafikleri düşürmem veya arka plan uygulamalarını kapatmam işe yaramıyor. Önceden bu hata ile karşılaşmıyordum. Bilgisayarıma yeni Kaspersky yükledim ondan olabilir mi?

PC özelliklerim: RTX 3060/ i7 12. nesil/ 16 GB RAM.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2023-08-08 173716.png
    492 KB · Görüntüleme: 148
  • Ekran görüntüsü 2023-08-08 173512.png
    1,5 MB · Görüntüleme: 121
Çözüm
Grafik ayarlarından DX12'yi seçmeyi dener misiniz? Ekran kartı kullanımınız da normal.

6 GB VRAM olduğuna göre laptop.

Sistemimi zaten görebilirsiniz hesabımdan.

Grafik ayarlarından DX12'yi seçmeyi dener misiniz? Ekran kartı kullanımınız da nor.

Grafik ayarlarından DX12'yi seçmeyi dener misiniz? Ekran kartı kullanımınız da normal.

Dün NVIDIA ekran kartı güncellemesi gelmiş onu güncelledim. Ve aynı zamanda Windows'u güncellememişim onu da güncellediğimden beri herhangi bir uyarı almadım. Umarım da almam. Alırsam yazarım tekrar.

6 GB VRAM olduğuna göre laptop.

Sistemimi zaten görebilirsiniz hesabımdan.

Grafik ayarlarından DX12'yi seçmeyi dener misiniz? Ekran kartı kullanımınız da nor.

Dün NVIDIA ekran kartı güncellemesi gelmiş onu güncelledim. Ve aynı zamanda Windows'u güncellememişim onu da güncellediğimden beri herhangi bir uyarı almadım. Umarım da almam. Alırsam yazarım tekrar.

Çözüm

Naptınız sorun düzeldi mi? Ben sanal bellek ve mod çözümlerini denedim bazen giriyor bazen girmiyor.

Naptınız sorun düzeldi mi? Ben sanal bellek ve mod çözümlerini denedim bazen giriyor bazen girmiyor.

Tavsiyem hiç mod vs uğraşma. Güncel tut PC'yi. Ben ekran kartımı ve Windows'umu güncelledim düzeldi.

Tavsiyem hiç mod vs uğraşma. Güncel tut PC'yi. Ben ekran kartımı ve Windows'umu güncelledim düzeldi.

Ben de düzeldi. Advanced Graphics ayarlarını kilitli yaptığımda oyuna sorunsuz bir şekilde girebiliyorum. Türkçe yama da kurdum bir sorun olmadı. İnternetteki bütün çözümleri denedim galiba. İşe yarayan bir belgelerimdeki RDR2 Settings klasörünü silmek işe yaradı bir de bu dediğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…