RDR 2 Video Memory Hatası

NoSebo

Hectopat
Merhaba, birşey dikkatimi çekti! Bendeki MSI RTX2070 SUPER GAMING X TRIO ekran kartımda oyunun graphic settings menüsünde Video Memory 6809MB olarak gözüküyor. Önceki kartım olan EVGA GTX 1070 FTW AC3.0 da bu değer 8GB olarak gözüküyordu. Bu kartların da Video Memory değeri 8 GB değilde 6,8GB olarak gözüküyor. Burada bir yanlışlık yok mu acaba? Sizde bir kontrol eder ve burada paylaşırsanız seniz sevinirim. İyi forumlar.

Vulkan API desteği yüzünden o durum. Normal. Bendede RTX 2070 ve Video belleği 6809MB bu kadar takma kafaya zaten 5000MB video bellek kullandığında FPS düşüşü yaşıyacaksın tamamını kullanamazsın.

Vulkan API desteği yüzünden o durum. Normal. Bendede RTX 2070 ve Video belleği 6809MB bu kadar takma kafaya zaten 5000MB video bellek kullandığında FPS düşüşü yaşıyacaksın tamamını kullanamazsın.
Cevap için teşekkürler. Kafama taktığım yok sadece merak ettim ve aklıma nvidia'nın 970 serisindeki hafıza sorunu aklıma geldi sadece..
Ayrıca o durum Vulkan API ile ilgili değil sanırım. Çünkü 1070 kartımda öyle bir durum yoktu ve 2070 kartımda DirectX API'sine aldım yine aynı..

Son düzenleme:
merhaba bende de bu hatayı veriyor ne yapmam lazım ayarlar da değişmiyor yani çok saçma sildim bi daha yükledim aynı pcmde sorun da yok kaldırıyor rahat rahat

Dosya Ekleri

• F7DD654D-C12E-4744-AA8E-2599E914A9FB.jpeg
    1,2 MB · Görüntüleme: 205
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…