RDR 2 vs Baldur's Gate 3

bilmemem

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba,

Sizce indirim bekleyip RDR 2 mi alayım? Yoksa 20 gün sonra Baldur's Gate 3 mü alayım? Farklı tür oyunlar olduklarını biliyorum. Size hangisi daha güzel bir deneyim ver di? RDR 2 alırsam oni beklerken Game Pass'te alacağım bir aylık. Size hangisi daha güzel hissettirdi? Hangisini daha çok beğendiniz?

Dediğiniz gibi ikisi de farklı bir tür burada kim ne derse desin senin oyun zevkin farklı olabilir benim en sevdiğim oyun RDR 2'dir ve RDR 2'yi seçerim ancak sen ben böyle dedim diye RDR 2 alırsan belki de beğenmezsin videolarını izle oyun zevkine göre ikisinden birini seç.

Rpg oyunlarını seviyorsanız baldur's gate 3 e girmenizi tavsiye ederim. Eğer açık dünya aksiyon istiyorsanız RDR 2 , ikisi de kendi alanının en iyileriden.

RPG oyunlarını seviyorsanız Baldur's Gate 3'e girmenizi tavsiye ederim. Eğer açık dünya aksiyon istiyorsanız RDR 2, ikisi de kendi alanının en iyileriden.

RDR 2'nin açık dünyada boş boş Assassin's Creed gibi dolaştırıp durmasına korkuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…