RDR 2 vs Baldur's Gate 3

Baldur's Gate 3 herkese gitmez herkesin seveceği bir tür değil crpg. Fakat RDR 2'yi sevme ihtimaliniz daha yüksek. Sizin kararınız.
Aynen öyle kardeş. Ben de bakıyorum övüyorlar süper mükemmel. Videolara bakıyorum atari gibi bir vuruyor 5 sn bekliyor. Ben asla zevk alamam o oyundan hikayesi muhteşemde olsa uyku getirir.

Biraz gameplaylere baktım ve sanırım bana RDR 2 daha çok gider. Sürekli diyalog oku seç falan beni sıkar gibi sıra tabanlı savaş sistemi vs. güzel hikaye ve keşfedilebilir bir harita versin RDR 2 yeter. Boş yan görevlerle olmaması daha iyi. Yani iyi grafikli bir ilkel Ubisoft oyunu oynamak istemiyorum

Rdr 2 oynadım baya güzel baldur maldur hikaye bence rdr nin yanında.

Bir RDR2 sever olarak şunu belirtmek lazım, RDR2 herkese gidecek bir oyun değil. Oyunun ağır ve simülasyona kayan yapısından herkes keyif almıyor ve yarısında bırakıp salabiliyor. Öte yandan o ağırlığa alışırsan oyun gerçekten kendi türü içerisinde bir başyapıt. Öte yandan Baldur's Gate 3'de kendi türünde çok sevilen bir oyun ama türü sevmeyenin yine keyif alma ihtimalinin daha düşük olduğu bir oyun. Hangi türü seviyorsanız önceliği ona verin.

Teşekkürler RDR 2'ye umarım indirim gelir.

Ağır ve tok bir oynanış beni sarar. Öte yandan diyalog oku cevapla beni sıkabilir. RDR 2'yi alacağım.

RDR 2'nin açık dünyada boş boş Assassin's Creed gibi dolaştırıp durmasına korkuyorum.
Rdr 2, bahsettiğiniz birbirini tekrar eden yan görevlerle dolu oyunlara verilmiş mükemmel bir cevaptır. Mükemmel ana hikayeden bağımsız her biri farklı hikayeler anlatan mükemmel yan görevlerden tutunda 4 haneli oyun süresini devirmenize rağmen her defasında sizi daha çok şaşırtacak detaylar ve gizemlerle bırakacak harika bir oyundur. Korkmanız için hiçbir sebep yok. Aradan 5 sene geçmesine rağmen saydıklarımın hepsini bu düzeyde yapabilen başka bir oyun gelmemiştir, hatta yanına bile yaklaşamamıştır. Oyunda 1200 saatim var hâlâ daha görmediğim onca detay, gizem fark ediyorum.

Steam yorumlarında genellikle 1 2 saat oynayan insanlar çok sıkıcı derken 100 200 saat oynayan insanlar nasıl bir başyapıt olduğundan bahsediyor. Oyunun yavaş açıldığını duydum doğru mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…