RDR 2 vs Baldur's Gate 3

Steam yorumlarında genellikle 1 2 saat oynayan insanlar çok sıkıcı derken 100 200 saat oynayan insanlar nasıl bir başyapıt olduğundan bahsediyor. Oyunun yavaş açıldığını duydum doğru mu?
Evet, yavaş açılıyor. Sıkıcı bulanlar genelde sadece hızlı hızlı hikâyeden ilerleyen kişilerdir. 100-200 saat oynayanlar dünyayı adam akıllı keşfettiği için zevk alıyorlar. O mükemmel dünyayı sömürmen gerekiyor. Sadece hikâyeden ilerleseydim büyük ihtimal bende sıkılırdım.

Gerçekten özen gösterilmiş bir dünya varsa karşılığını veririm Steam de umarım en yakın zamanda bir indirim yapar.

Aldım indiriyorum RDR2'yi Steam sesimi duydu ve RDR2'ye indirim yaptı

Son düzenleme:
Aldım indiriyorum RDR2'yi Steam sesimi duydu ve RDR2'ye indirim yaptı
Sizin adınıza sevindim hocam. Karlı bölümden sonra oyun size inanılmaz bir özgürlük tanıyacaktır. Açık dünya ile ilgili ise sizi uyarayım. Haritayı açtığınızda yapılacak pek aktivite yok gibi gözükebilir. RDR 2 dünyası biraz keşif üzerine kurulu diyebilirim. At sırtında giderken herhangi bir olayda çıkabilir, gördüğünüz küçük kulübeden harika bir hikaye de çıkabilir. İyi oyunlar dilerim.

Anladım yani oyun açık dünya görevlerinin ve yan etkinliklerin nerede olduğunu söylemiyor. Sorun değil açık dünyayı didik didik ederim ne zamandır kaliteli bir açık dünya oyunu oynamıyorum. Bir de bildiğiniz Türkçe yama var mı?

Oyun suresinin yarisini Arthur Morgan'in yurume animasyonunu izleyerek gecirmek sorun degilse RDR2 daha iyi bence.

Nasıl yani?

Hocam kıyasladığınız oyunlar çok saçma hayatınızda bir kere bile crpg oynamadıysanız veya kitap okumayı hiç sevmiyorsanız 2-3 saatte bıkarsınız bd3 den. Hayatınızda hep fps,tps shooter oyunları oynadıysanız direkt rdr2 alın geçin
Ha benim düşüncemi sorarsanız bd3 rdr2 den kat kat zevkli ama işte renkler ve zevkler.

Ben zaten n hangisi size daha çok zevk verdi diye sordum. Bana biraz daha uygun bir tür olduğundan ve okuduğum yorumlara göre RDR2 daha iyi gibi. Onu aldım zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…