Arada kaldım hangisini alsam bilemedim. Yazın tekrar indirime girer büyük ihtimal RDR2 ama %75 indirime girer mi onu bilmiyorum ama CS2'de 15 dolar haftalık ödüllerle kazanılır hızlıca.
Arada kaldım hangisini alsam bilemedim. Yazın tekrar indirime girer büyük ihtimal RDR2 ama %75 indirime girer mi onu bilmiyorum ama CS2'de 15 dolar haftalık ödüllerle kazanılır hızlıca.
Seçkin alırsan parasını çıkarırsın ama ne zaman çıkarırsın orası kesin değil. 5 - 6 ayda da çıkarabilirsin, birkaç günde de. Hangisinden keyif alacağını düşünüyorsan onu satın al.
CS2 bende Prime aldım belki hile az gelir diye çok hile denk geliyor ya da bende şans yok yani az önceki maçımda adamın biri VAC ban yedi mesela artısı mağazadan haftada bir sanırım item düşüyor kasa desen falan değeri şanş biraz ama 3.5 dolar yaptım 2.5 dolara ETS 2 aldım biraz zamanla parası çıkar bence