RDR 2 vs Cyberpunk 2077

RDR2 der geçerim Cyberpunk'ta çıkmasından aylar geçse bile hala sıkıntı yaratabilecek hatalar mevcut.

Epic Games'den bir oyun alacağım. Sizce RDR2 mi alayım yoksa Cyberpunk 2077 mi? (RDR'nin 1.oyununu oynamadım. Sorun olur mu 2'yi oynarsam? Ona göre satın alacağım.)

Eki Görüntüle 1058823
Rdr2 zaten ilk oyunun öncesinde geçiyor. Benim şahsi tavsiyem kesinlikle rdr2 yönünde olur cyberpunk hala buglu bir oyun ve rdr2 kesinlikle daha kaliteli

Ben Cyberpunk 2077'yi daha bir keyifle oynadım fakat aynı fiyata hangi oyun diye sorarsan RDR2 daha ağır basıyor.

Rdr2 benzeri olan ya da yaklaşık olarak örneği olan bir yapım değil. Sadece bir oyunda değil. Karakterle yaşıyorsun... Öldürdüğün adımı omzumda taşırken sakallara bulaşan kanı yüzünü yıkayıp temizlemek hissiyatı benzersiz. Atını sevmek onunla bağ kurmak 19 yüzyılın içinde olup bir çete üyesi olmak, hayatta kalma mücadelesi vermek, özel bir hayatı yaşamak, karakterinin duygusunu hissetmek, ölüme giden yolda sonucunu bile bile yürümek... Spoiler vermemek için bazı detaylara girmiyorum tabii. Doğadaki hayvanların dengesi, minik taş parçalarının yuvarlanışı, hava durumunun etkisi... O kadar ince ve benzersiz milyonlarca detay var ki bu detayların milyonda birini cyberparkta görebilirsin. Rdr2 çıkacağım en iyi olacağım en mükemmel olacağım diye 5 sene tanıtım yapmadı insanlardan para toplamadi. Cyberpunk durumu ortada. Oyunu hala düzeltmeye çalışıyorlar. Oyuna para veren insanlarda dolandırıldıklarını kabul etmek acı geldiği için hala oyunu güzelmiş gibi göstermeye çalışıyorlar oyunu iyi bir noktaya gelir ümidi ile savunmayı çalışıyorlar...
Bu yüzden cyberparktan uzak dur. Firma üç beş sene sonra cyberpunk düzeltmeyi becerebilirse o zaman alır oynarsın.

Epic Games'den bir oyun alacağım. Sizce RDR2 mi alayım yoksa Cyberpunk 2077 mi? (RDR'nin 1.oyununu oynamadım. Sorun olur mu 2'yi oynarsam? Ona göre satın alacağım.)

Eki Görüntüle 1058823

Manzara, hikaye ve baş yapıt grafikler için RDR2'yi tercih etmeniz gerekirken, buglar hoplayıp zıplamalar ve kaldırımların içine girmek için Cyberbug 2077'yi tercih edebilirsiniz. (!) şaka bir yana Cyberpunk'a yeni gelen güncellemelerle yavaş yavaş düzeliyor artık oyun ama Hype'ı söndü batırdı oyunu erken çıkaracağım diye CDPR. Bence RDR 2'yi alın, çünkü daha keyifli geliyor bana. Oyunun her yerinde bir ayrıntı var. Tabii türü ne kadar sevdiğinizede bağlı RDR'ye kıyasla Cyberpunk birazdaha hızlı bir oyun. Ayrıyeten umarım sisteminiz kaldırıyordur, ki sorduğunuza göre muhtemelen kaldırıyordur. çünkü sistem olmazsa 2 oyunda hiç keyif vermez aksine bayar, paranıza yazık olur.

Şu "Fanboyluk" kavramına takılmadan söylemeliyim. RDR2 Geçmiş temalı CBP Gelecek. Hikayeleri çok farklı BUG BUG konusuna gelirsek bug felan yok sistemine güveniyorsan ikisinide alabilirsin RDR2 CBP ye göre daha ılımlı sistemi daha az tüketiyor(Optimizasyonla Aşağı çekilebilir)...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…