RDR 2 vs EA FC 26

sparkinho

Yoctopat
Daha fazla  
RDR 2 mi yoksa EA FC 26 mı almalıyım bilmiyorum. RDR 2 seven çok, EA FC 26'da kariyer yapmak istiyorum ama Steam'de falan kötüleyen çok, acayip kararsız kalıyorum. Hangisini almalıyım sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
RDR 2 mi yoksa EA FC 26 mı almalıyım bilmiyorum. RDR 2 seven çok, EA FC 26'da kariyer yapmak istiyorum ama Steam'de falan kötüleyen çok, acayip kararsız kalıyorum. Hangisini almalıyım sizce?

FC26 aynı şeyin laciverti tabiri caizse ben RDR2 alırdım.

Şahsi olarak RDR2 gibi bir oyunun kesinlikle oynanması gerektiğini düşünüyorum ama hikayenin çok uzun olması bazı kişilerin sıkılmasına sebep oluyor. Aradığın şey güzel ve uzun, detaylı bir hikaye ise RDR2 öneririm.

FC 26 ile RDR2 çok ayrı kategoriler ama RDR2 öneririm kesinlikle. FC 26 ile 21 bile aynı oyun bence.

Yakın zamanda tam bu tarz ikilemde kaldım ve diğer oyunu satın aldım FC26 yerine. RDR 2 ve FC26 bambaşka oyunlar. FIFA 23'ün cracklisini bulup indirdim ve diğer alacağım oyunu gidip satın aldım. FIFA23 ve FC26 arasında pek bir fark yok, hatta FIFA23 bence daha ele ayağa oturan bir oynanışa sahip. Tek problem kadrolar, transferler güncel değil.

FC26 hocam Epic'ten'de RDR alınır bayağı ucuz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı