RDR 2 vs Far Cry 3, Hitman, AC Odyssey

Açıkçası forumda Far Cry 3'un en iyisi oldugunu okudum o yuzden 3'u yazdim.

Açıkçası forumda Far Cry 3'un en iyisi oldugunu okudum o yuzden 3'u yazdim.
Kötü adam ve o türün en iyi çıkan ilk oyunlarından olduğu için çoğu insan nostalji olarak sevmekte. Ama Farcry 3'ten sonra çıkan tüm Farcry oyunları aynı temelinde daha gelişmişi olduğu için hepsi tıpatıp aynı oyunlar. Binevi Farcry 3 artık klişeye dönüştü.
Zamanında iyiydi ama şimdi oynasanız çok üst düzey gelmez, ana hikaye dışında basit bir oyun.

Farcry 5 ise harita, oynanış, silahlar, karakter hareketleri, Coop ve çoğu konuda çok daha iyi ama hikaye ve karakterler olarak daha zayıf.

3'te bir kere vaas var ve daha derin bir hikayesi var farkı o kanka.

3'te bir kere vaas var ve daha derin bir hikayesi var farkı o kanka.
Bu yüzden 3 kere bu konuya vurgu yaptım. Şahsen tropikal orman temasınıda sevmediğim için ekstra eksi alıyor. Çizgisel bir oyun olsa ve yan görev tadında ana görevleri olmasa çok iyi olurdu şahsen.

Selam dostlar. Epic Games'ten sadece RDR 2 mi almalıyım yoksa başlıktaki diğer 3 oyunu mu?
RDR2 herkese hitap eden bir oyun değil ama 74 milyon satmış. Ben şahsen kovboy türünü çok seven biri değilim. Hatta RDR2'ye başladığımda ağır animasyonlarından ve oyunun yavaş açılmasından dolayı iade etme noktasına gelmiştim. Ancak beni kovboy türünü sevdirten ve başında uzun saatler geçirdiğime pişman etmeyen, verdiğim paranın kuruşu kuruşuna helal olduğu bir oyun oldu. Bu tarz şeyleri sende yaşayabilirsin ama oyun süper.

Hikaye oyunlarını seven biriysen kesinlikle RDR2.
Hikaye oyunlarını sevmeyen biriysen de yine RDR2

Neden böyle düşündüğünüzü merak ettim.
Hikaye çok yavaş ilerliyor, bir oyunun oynanış olaraktan açılması bu kadar uzun sürer mi yahu? Bir de vahşi batı teması hiç benlik değil sadece at sürüp adam vurmak pek de iç açıcı değil bence, etkileşimler hoş olsa da geri kalanı meh yani abartıldığı kadar yok.

Bence RDR ancak Far Cry ve Odyssey çok zevk verecektir. Bütün oyunları 100 saat üstü oynayabilirsin.

RDR overrated benim kanaatimce.

Far Cry oynarsanız, diğer oyunların kalitesinden tabii anlamazsınız. Diğer oyunlara da fırsat verin. Art arda Ubisoft oyunu oynanmıyor. Ubisoft oyunları, kendi içerisinde bile tekrar eden seri. 3-4 ay aralıkla oyunları oynanmalı bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…