RDR 2 vs FIFA 22

RDR2 hesap ya da korsan bulunur lakin FIFA korsan olmuyor ve offline hesap da olmuyor. Originde birden fazla hesap yakın zamanda girince de siz giremezsiniz.
Ayrıca FIFA anlık heves de olduğunu sanmıyorum. Zaman olunca hayatsız gibi oynanıyor.
1639298645939.png

1639298764622.png

Üstteki asıl hesabımken, alttaki yan hesabım.

FIFA 22 var fakat derslerden dolayı oynamaya zaman olmuyor.

Hangisini almalıyım sizce?

Ben de FIFA'cıyım gittim geldim. Nasıl ucuza alabilirim derken, Steam cidden güzel indirim yapmış.
---ayrıca bir yöntem var ben o şekilde daha uyguna getirdim. 126 TL. İlk olarak FIFA 21'i alın. Bu satın almadan sonra 22'yi alın %10 daha indirim oluyor. Sonra FIFA 21'i iade edersiniz.- RDR2 güzel ama ben hafta da 1 ya da 2 kez anca oynuyorum. Belki de benim tarzımla örtüşmüyor. Sağa sola koşturmak görev yapmak zamanımı alabiliyor. "İşten geldik bir FIFA atayım" diyorum daha pratik geliyor bilmiyorum, herkesin kendi düşüncesi tabii.

Yukarıdaki arkadaşın dediği yöntem baya mantıklıymış helal olsun, alacaksanız kesinlikle öyle alın ancak, RDR2 yavaş ilerleyen bir oyundur ama bir ısınırsanız bırakmadınız kolay kolay. Her şeyiyle efsane. Ama FIFA'da eğer Ultimate Team oyuncusu değilseniz arkadaşlarınız geldiğinde 1-2 el atmak için veya arada can sıkıntısında oynamak için alırsınız (büyük ihtimalle). Ama RDR2 hem size mükemmel bir deneyim, hem de daha uzun süre oynanış süresi verecektir. Bence RDR2 almalısınız ancak sizin zevkinize bağlı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı