Merhaba, bende CS 2 için sakladığım itemler var (360 TL) ben bunları satıp oyun aliyim mi sizce? Herkes Steam dolar kurunu yaz indiriminden sonra arttıracağını söylüyor sizce oyun alınır mı? Alırsam hangisini almalıyım.
Merhaba, bende CS 2 için sakladığım itemler var (360 TL) ben bunları satıp oyun aliyim mi sizce? Herkes Steam dolar kurunu yaz indiriminden sonra arttıracağını söylüyor sizce oyun alınır mı? Alırsam hangisini almalıyım.
Bende kasaları bekletiyordum sattım. CS2 çıkıp kasalar değerlenene kadar steam kuru 10 olduğunda zam yapmayan firmalar 20 olunca zam yapacaktır. RDR2 mantıklı Forzayı game pass alıp oynayabilirsin bir süre sonra sıkıyor zaten.
Bende kasaları bekletiyordum sattım. CS2 çıkıp kasalar değerlenene kadar Steam kuru 10 olduğunda zam yapmayan firmalar 20 olunca zam yapacaktır. RDR2 mantıklı Forza'yı Game Pass alıp oynayabilirsin bir süre sonra sıkıyor zaten.
Hocam skinler CS 2 de değerlenir fakat değerlendiği zaman RDR2'yi alabilmeniz için fiyatlarda 3-4 kat artış olması lazım. Eğer çok değerleneceğini düşünmüyorsanız satıp RDR2 almanızı öneririm.
Hocam skinler CS 2 de değerlenir fakat değerlendiği zaman RDR2'yi alabilmeniz için fiyatlarda 3-4 kat artış olması lazım. Eğer çok değerleneceğini düşünmüyorsanız satıp RDR2 almanızı öneririm.