RDR 2 vs GTA 5

OmerUtku

Femtopat
Daha fazla  
Yardım edin, çok kararsızım. Şu an indirimde GTA Online, Grand FiveM falan konusunda GTA istiyorum. Bana akıl verin. Bir de sistemim RTX 3050, i5, 16 GB RAM, 500 GB SSD.

Bana göre RDR2 fakat bu size bağlı. Eğer GTA daha çok istiyorsanız GTA alın.

Online oynayacaksan GTA 5, tek başına hikayeli oynayacaksan RDR 2. Bu GTA 5'in kötü bir hikayeye sahip olduğunu göstermez. RDR 2'nin online tarafının zayıf olduğunu gösterir.

RDR 2.
Niye ise GTA serisini hiç sevmiyorum çok sıkıcı geliyor bana. Millet GTA 6 bekliyor heyecanla, ben ise çıkacağını 3 hafta önce yeni öğrendim.

Kişiden kişiye değişir benim için GTA'dır mesela modlanabilmesi RDR de modlanıyor ama bence GTA modlanınca daha güzel oluyor polis modu vb sizin kararınız.

Çok sağ olun ilk defa Technopat kullanıyorum da bu kadar hızlı olacağını beklemezdim.

Aynı fiyatlarda alabileceğim bir oyun önerir misiniz yakında onu da alabilirim de Epic Games daha iyi olur.

Ne gibi oyunlar seviyorsunuz tür olarak bu oyunun tarzını seviyorum da diyebilirsiniz ona göre önerelim.

Aynı fiyatlarda alabileceğim bir oyun önerir misiniz yakında onu da alabilirim de Epic Games daha iyi olur.

Hocam bu bütçelerde oynadığım ya da bildiğim bir oyun yok maalesef. Yeni konu açarsanız diğer hocalarım yardımcı olacaktır ilgi alanlarınızı da belirtirseniz.

ya hikaye daha cazip geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…