Yardım edin, çok kararsızım. Şu an indirimde GTA Online, Grand FiveM falan konusunda GTA istiyorum. Bana akıl verin. Bir de sistemim RTX 3050, i5, 16 GB RAM, 500 GB SSD.
Online oynayacaksan GTA 5, tek başına hikayeli oynayacaksan RDR 2. Bu GTA 5'in kötü bir hikayeye sahip olduğunu göstermez. RDR 2'nin online tarafının zayıf olduğunu gösterir.
Online oynayacaksan GTA 5, tek başına hikayeli oynayacaksan RDR 2. Bu GTA 5'in kötü bir hikayeye sahip olduğunu göstermez. RDR 2'nin online tarafının zayıf olduğunu gösterir.
Kişiden kişiye değişir benim için GTA'dır mesela modlanabilmesi RDR de modlanıyor ama bence GTA modlanınca daha güzel oluyor polis modu vb sizin kararınız.
Hocam bu bütçelerde oynadığım ya da bildiğim bir oyun yok maalesef. Yeni konu açarsanız diğer hocalarım yardımcı olacaktır ilgi alanlarınızı da belirtirseniz.
Kişiden kişiye değişir benim için GTA'dır mesela modlanabilmesi RDR de modlanıyor ama bence GTA modlanınca daha güzel oluyor polis modu vb sizin kararınız.
Ne gibi oyunlar seviyorsunuz tür olarak bu oyunun tarzını seviyorum da diyebilirsiniz ona göre önerelim.