Sürprizbozan RDR 2 "Who is not without sin" görevinde oyundan atma

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

onderak

Megapat
Daha fazla  
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Oyunu oynarken ara sıra, özellikle de sinematik ekran girişlerinden sonra oyundan atma sorunu yaşıyorum. Ama oyunu yeniden açıp tekrar oynadığımda sorunu geçiyordum. Ta ki videodaki bu göreve gelene kadar. Bu görevi 10 kereden fazla yaptım ama görevin ya masada oturulan ve konuşulan kısmında ya da trenin oradaki kısımda oyundan atılıyorum. Bir türlü geçemedim. Oyun çıkalı yıllar olmuş hala daha bu kadar bug nasıl var anlamak mümkün değil. Siz de oyun atıyor mu böyle arkadaşlar?

Oyun orijinaldir.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    38,8 KB · Görüntüleme: 54
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Oyunu oynarken ara sıra, özellikle de sinematik ekran girişlerinden sonra oyundan atma sorunu yaşıyorum. Ama oyunu yeniden açıp tekrar oynadığımda sorunu geçiyordum. Ta ki videodaki bu göreve gelene kadar. Bu görevi 10 kereden fazla yaptım ama görevin ya masada oturulan ve konuşulan kısmında ya da trenin oradaki kısımda oyundan atılıyorum. Bir türlü geçemedim. Oyun çıkalı yıllar olmuş hala daha bu kadar bug nasıl var anlamak mümkün değil. Siz de oyun atıyor mu böyle arkadaşlar?

Oyun orijinaldir.

Oyunu iki kez bitirdim hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım. Bence sorun sizinle ilgili ama emin değilim.

Oyunu iki kez bitirdim hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım. Bence sorun sizinle ilgili ama emin değilim.

Vallahi bende son 3 senedir oynadığım hiçbir oyunda, oyundan atılma sorunu yaşamadım, buna Cyberpunk dahil. Oynadığım en kötü optimizasyonlu oyun Cyberpunk'Ti. Onda bile böyle bir şeyle karşılaşmadım. Ara sıra sinematik ekran geçişleri olurken oyunda atma sorunu var ama bu görevi hiçbir şekilde geçemiyorum, oyunun dosyalarını doğruladım. Vallahi bu videoyu Rockstar'a gönderdim. Bakalım onlar ne diyecek…
Sorunumu çözdüm konu kapanabilir. Sorun Vulkanmış onu DX12 yapınca artık oyun hiç atmıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı