ToastedShoes Femtopat Katılım 5 Ekim 2023 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2023 #1 Ben oyunu yüksek onurda bir defa bitirdim ama yan görevleri yapmayı unuttum ama 2. kez yüksek onur oyayacağıma düşük onur oynamak istiyorum. Ama yan görevleri yüksek onurda görmek de istiyorum. Yan görevlerde düşük ya da yüksek onur değişiyor mu?
Ben oyunu yüksek onurda bir defa bitirdim ama yan görevleri yapmayı unuttum ama 2. kez yüksek onur oyayacağıma düşük onur oynamak istiyorum. Ama yan görevleri yüksek onurda görmek de istiyorum. Yan görevlerde düşük ya da yüksek onur değişiyor mu?
5 534747 Hectopat Katılım 2 Nisan 2022 Mesajlar 4.910 Makaleler 2 Çözümler 42 26 Aralık 2023 #2 Bazılarında konuşma tarzın değişiyor galiba.
ToastedShoes Femtopat Katılım 5 Ekim 2023 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2023 #3 534747 dedi: Bazılarında konuşma tarzın değişiyor galiba. Genişletmek için tıkla... Bir daha düşük oynayacağım şimdi sonra bir daha yüksek oynarım diye düşünüyorum ama internete baktığımda farklı olduğuna dair bişey görmedim
534747 dedi: Bazılarında konuşma tarzın değişiyor galiba. Genişletmek için tıkla... Bir daha düşük oynayacağım şimdi sonra bir daha yüksek oynarım diye düşünüyorum ama internete baktığımda farklı olduğuna dair bişey görmedim