PaRaDoKs Hectopat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 594 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2024 #1 Arkadaşlar basitleştirilmişden kastım mesela ben kamp yapmak istemiyorum, yeme ve içme ihtiyacımı kendim ek olarak karşılamak istemiyorum, kamp geliştirmek istemiyorum. Basitçe oyun da gerçekçiliği sağlayan fakat bu ögeleri kaldıran bir mod var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Ocak 2024
Arkadaşlar basitleştirilmişden kastım mesela ben kamp yapmak istemiyorum, yeme ve içme ihtiyacımı kendim ek olarak karşılamak istemiyorum, kamp geliştirmek istemiyorum. Basitçe oyun da gerçekçiliği sağlayan fakat bu ögeleri kaldıran bir mod var mı?
Bold Pilot Kilopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 4.450 Çözümler 36 Yer Bişkek/Kırgızistan Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Ocak 2024 #2 Oyunda gerçekçiliği sağlayan şeyler onlar zaten ayrıca ne zorluğu var anlamadım.
PaRaDoKs Hectopat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 594 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2024 #3 Bold Pilot dedi: Oyunda gerçekçiliği sağlayan şeyler onlar zaten ayrıca ne zorluğu var anlamadım. Genişletmek için tıkla... Hocam zorluğu var demedim ben zaten basitleştirmek mümkün mü diye sordum
Bold Pilot dedi: Oyunda gerçekçiliği sağlayan şeyler onlar zaten ayrıca ne zorluğu var anlamadım. Genişletmek için tıkla... Hocam zorluğu var demedim ben zaten basitleştirmek mümkün mü diye sordum