Lordmuhafız Hectopat Kek günü Katılım 15 Mart 2022 Mesajlar 224 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2024 #11 Berkyyww dedi: hocam %appdata% da olabilir save dosyanız benimkide korsan %appdata% .1911 adlı klasörün icinde benimki Genişletmek için tıkla... evet hocam orada Dosya Ekleri Screenshot_35.png 9,2 KB · Görüntüleme: 32 Screenshot_36.png 49,3 KB · Görüntüleme: 29
Berkyyww dedi: hocam %appdata% da olabilir save dosyanız benimkide korsan %appdata% .1911 adlı klasörün icinde benimki Genişletmek için tıkla... evet hocam orada
B Berkyyww Hectopat Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 183 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 13500H RTX 4050 6GB 16GB RAM 512SSD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Ağustos 2024 #12 Tamam hocam o klasörü yedekleyin yeter sonra yeni oyun oluşturuabilirsiniz
Lordmuhafız Hectopat Kek günü Katılım 15 Mart 2022 Mesajlar 224 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2024 #13 Berkyyww dedi: Tamam hocam o klasörü yedekleyin yeter sonra yeni oyun oluşturuabilirsiniz Genişletmek için tıkla... bu dosyaların save dosyası olduğuna eminmiyiz hocam
Berkyyww dedi: Tamam hocam o klasörü yedekleyin yeter sonra yeni oyun oluşturuabilirsiniz Genişletmek için tıkla... bu dosyaların save dosyası olduğuna eminmiyiz hocam
B Berkyyww Hectopat Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 183 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 13500H RTX 4050 6GB 16GB RAM 512SSD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Ağustos 2024 #14 Lordmuhafız dedi: bu dosyaların save dosyası olduğuna eminmiyiz hocam Genişletmek için tıkla... Evet hocam save dosyam silindiği icin chapter 3 save dosyası indirmiştim buraya attım Berkyyww dedi: Evet hocam save dosyam silindiği icin chapter 3 save dosyası indirmiştim buraya attım Genişletmek için tıkla... profiles dosyasını yedekleyin yeterli
Lordmuhafız dedi: bu dosyaların save dosyası olduğuna eminmiyiz hocam Genişletmek için tıkla... Evet hocam save dosyam silindiği icin chapter 3 save dosyası indirmiştim buraya attım Berkyyww dedi: Evet hocam save dosyam silindiği icin chapter 3 save dosyası indirmiştim buraya attım Genişletmek için tıkla... profiles dosyasını yedekleyin yeterli
Lordmuhafız Hectopat Kek günü Katılım 15 Mart 2022 Mesajlar 224 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2024 #15 Berkyyww dedi: Evet hocam save dosyam silindiği icin chapter 3 save dosyası indirmiştim buraya attım profiles dosyasını yedekleyin yeterli Genişletmek için tıkla... şimdi bu dosyayı yedekleyeceğim ve chapter 1 i bitirdikten sonra tekrar mı atacağım?
Berkyyww dedi: Evet hocam save dosyam silindiği icin chapter 3 save dosyası indirmiştim buraya attım profiles dosyasını yedekleyin yeterli Genişletmek için tıkla... şimdi bu dosyayı yedekleyeceğim ve chapter 1 i bitirdikten sonra tekrar mı atacağım?
B Berkyyww Hectopat Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 183 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 13500H RTX 4050 6GB 16GB RAM 512SSD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Ağustos 2024 #16 Lordmuhafız dedi: şimdi bu dosyayı yedekleyeceğim ve chapter 1 i bitirdikten sonra tekrar mı atacağım? Genişletmek için tıkla... aynen sonra o dedğiniz saveleriniz geri gelicek
Lordmuhafız dedi: şimdi bu dosyayı yedekleyeceğim ve chapter 1 i bitirdikten sonra tekrar mı atacağım? Genişletmek için tıkla... aynen sonra o dedğiniz saveleriniz geri gelicek
Lordmuhafız Hectopat Kek günü Katılım 15 Mart 2022 Mesajlar 224 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2024 #17 Berkyyww dedi: aynen sonra o dedğiniz saveleriniz geri gelicek Genişletmek için tıkla... anladım hocam çok sağolun yardımlarınız için. Ben oynamaya kaçar o zaman
Berkyyww dedi: aynen sonra o dedğiniz saveleriniz geri gelicek Genişletmek için tıkla... anladım hocam çok sağolun yardımlarınız için. Ben oynamaya kaçar o zaman
B Berkyyww Hectopat Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 183 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 13500H RTX 4050 6GB 16GB RAM 512SSD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Ağustos 2024 #18 Lordmuhafız dedi: anladım hocam çok sağolun yardımlarınız için. Ben oynamaya kaçar o zaman Genişletmek için tıkla... rica ederim orda profiles dosyasını yedekledikten sonra silmenize gerek yok ayarlarınızda gider yoksa sadece yeni oyun oluşturun yeter
Lordmuhafız dedi: anladım hocam çok sağolun yardımlarınız için. Ben oynamaya kaçar o zaman Genişletmek için tıkla... rica ederim orda profiles dosyasını yedekledikten sonra silmenize gerek yok ayarlarınızda gider yoksa sadece yeni oyun oluşturun yeter