Oyun RDR 2 yüzde 67 indirimle 99 TL!

Ubisoft oyunlarıda indirime girse keşke. Kendi sitelerinde başlatmışlar indirimi, Steamde hâlâ aynı.
Ubisoft steamdeki bütün oyunlarına zam yaptığı için 30 gün boyunca indirim yapamıyor.

Lütfen rockstar oyunlarının incelemesine tavsiye etmiyorum diyip türkçe dil getirmelerini söyleyin artık duysunlar.

Asgari ücrete göre karşılaştırdığınızda bedava olduğunu düşünebilirsiniz.

Ubisoft oyunları da indirime girse keşke. Kendi sitelerinde başlatmışlar indirimi, Steam'de hâlâ aynı.

Hocam ben şu an şok oldum ve şoktayım. Dediniz gittim Store'ye baktım. AC Origins, Odyssey fiyatları bunlar ne böyle. İndirimde tekrar 100TL altına düşerler diye umuyordumda bu ne böyle. 40TL'lik oyun 140TL. AC Odyssey Gold Edition'u 120TL'ye almıştım şu an +250TL. Önerim Rockstar'ın oyunlarına para basıp acilen almanızdır.

40liraya aldığım rainbow 350 olmuş

İnsan daha fazla indirim olur mu diye düşünmüyor değil ama sonunda gidip 8 yıldır var olan GTA 5'in gördüğü indirimin maksimum %64 olduğunu fark ediyorum. Aslında güzel indirim alınır.

Nasıl bitirdin hocam? Ben de bir anlık gazla aldım ve şu an 2. kısımdayım ve fena bir şekilde canım sıkılıyor. Oyun şimdiye kadar sadece at sürmekle geçti. Aldığıma pişman oldum.

Sonradan açılıyormuş hikaye ama at sürme olayını YouTube incelemesinde biri daha söylemişti sıkılmış oyundan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…