Oyun RDR 2 yüzde 67 indirimle 99 TL!

At sürme hakikaten hiç hoş değil şimdi diyceklerki oyunun konusu bu eski tarihte araba mı vardı? Rockstar'ın kolaya kaçmak için, GTA 6'yı 2030'dan sonraya bırakmak için yaptığı grafikleri harika oynaması berbat at kükremesi ile geçen dandik oyun. Tabii Elden Ring'den falan iyidir yine en azında canavar yok. GTA6 nerdesin neden 2030 neden?

Z kuşağı neyin kafasını yaşıyor? Türkçe dil desteği yok diye kötülüyoruz adamlar bizi kötülüyor kendi dillerini ülkelerini savunmuyorlar bu nasıl bir kafa. Witcher dil desteği ile geldi her yerden satın alındı. Korsan oynayanı görmedim zaten fiyatta uygundu.

Nasıl bitirdin hocam? Ben de bir anlık gazla aldım ve şu an 2. kısımdayım ve fena bir şekilde canım sıkılıyor. Oyun şimdiye kadar sadece at sürmekle geçti. Aldığıma pişman oldum.

Hocam uzun zaman AAA yapım oyun oynamamıştım ve hikaye zaten güzel, oynanış güzel, modlarla vs. oynadım, şu an giresim dahi gelmiyor yani ama çok keyif alarak oynadım, 5. artık baydı.

Daha boş yorum görmemiştim. İnşallah oynamamış kişiler bu yorumunu görüp ciddiye almazlar
YouTube'da 5 bölüm atlaya atlaya baktım sürekli aynı senaryolar gibi görünüyor. Oynayıp sıkılan bırakan arkadaşımda var oda oyun manyağı ciddiye almamak mümkün değil. 20 kere Far Cry 3 bitirmiş bir manyaktan bahsediyorum ilk oynadığı oyundan sıkılmaz.

Dünyanın en iyi oyununa at sürme simulasyonu diyen var ya şaşırmamak elde değil.

O paraya gidin Cyberpunk, CoD alın diyen birinden ne beklersin

Farklı bir konudaki mesajı:

"Bu oyun çok abartılıyor biraz baktım at sürüyor bildiğin sızma basit girişimler ortada ne grafik var ne bir şey hep aynı. 5 dolar zaten hakkı fazlası zarar. Gidin Cyberpunk, Call of Duty indirimi bekleyin.

YouTube'da 5 bölüm atlaya atlaya baktım sürekli aynı senaryolar gibi görünüyor. Oynayıp sıkılan bırakan arkadaşımda var oda oyun manyağı ciddiye almamak mümkün değil. 20 kere Far Cry 3 bitirmiş bir manyaktan bahsediyorum ilk oynadığı oyundan sıkılmaz."

Bildiğin at sürme simülasyonu. E yani? fikrimi belirttim herkes her şeyi beğenmek zorunda değil. O paraya gidin COD alın demedim indirim kovalayın COD alın dedim 100 liraya da yazık çoluk çocuk İngilizce bilmeden boş boş oynuyor at sürüyor hikaye önemli o manada. Kafalar zehir maşallah.

Aldım teşekkürler, son hikayeli oyun denemem olabilir. Cod ww2'yi ve cyberpunku yükledim 3er saat filan ya oynadım ya oynamadım. Bu da sarmazsa cs go harici hepsini silicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…