Sürprizbozan RDR 2 yüzünden depresyondayım

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Ramazandeniz01

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar Arthur'un ölümü bana çok koydu özellikle Micah yüzünden ölmesi bir de o çaresizlik ki gözümün önünden gitmiyor. Her düşündüğümde gözüm doluyor. Birkaç saat olacak Arthur öleli John'la da oynamak istiyorum oynarken hep aklıma Arthur geliyor. Mezarına gidiyorum duygusallaşıyorum bu etkiden nasıl çıkacağım bilmiyorum. Siz de böyle bir şey yaşadınız mı Arthur öldükten sonra?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar Arthur'un ölümü bana çok koydu özellikle Micah yüzünden ölmesi bir de o çaresizlik ki gözümün önünden gitmiyor. Her düşündüğümde gözüm doluyor. Birkaç saat olacak Arthur öleli John'la da oynamak istiyorum oynarken hep aklıma Arthur geliyor. Mezarına gidiyorum duygusallaşıyorum bu etkiden nasıl çıkacağım bilmiyorum. Siz de böyle bir şey yaşadınız mı Arthur öldükten sonra?
Hocam geçmiş olsun. Duygulanan vardır da sizin gibi olan yoktur. Akrabanız gibi sevmişsiniz Arthur'u. Siz en iyisi böyle oyunlar oynamayın.

"Bro its just a Game" Reddit'te dolaşırken senin gibi biri konu açmıştı adamlar sadece bunu yazıp dalga geçiyordu.

Her dönüm noktasında birini kaybettik, en son da kendimizi.

• Sean.
  • Kieran.
  • Hosea.
  • Lenny.
  • Eagle Flies.
  • Susan Grimshaw.
  • Arthur Morgan...

Arthuru kaybettikten sonra bir boşluğa düşmedim değil. RDR 2 sıradan bir oyun değil benim için, sizi çok iyi anlıyorum.

Oyunu yüksek onurla bitirdiğinizi varsayıyorum. Arthur zaten hastaydı ve hastalığa yenilecekti, bu yüzden tek istediği dostlarını kurtarmaktı ve bunu başardı.

Micah ne olduğunu biliyorduk. Fakat Javier, Bill ve özellikle Hosea'nin gidişinden sonra Dutch. Bize en çok koyan dost bildiklerimizin sırtımızdan vurması oldu.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben de Arthur ölünce bir garip olmuştum çünkü hiç beklemiyordum o şekilde ölmesini, daha doğrusu ölmesini beklemiyordum. Ama depresyonluk bir durum yok bence.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı