Cpt.Gwynbleidd Femtopat Katılım 12 Şubat 2023 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2023 #1 RAM 8 Ekran kartı RTX 3050 Ti İşlemci i5 12th 12500H RDR2 de ekran kartımın tamamını neden kullanamıyorum. Yardımcı olur musunuz? diğer uygulamalar nasıl kapatırım nedir bunlar Son düzenleme: 16 Mart 2023
RDR2 de ekran kartımın tamamını neden kullanamıyorum. Yardımcı olur musunuz? diğer uygulamalar nasıl kapatırım nedir bunlar
aykutab10 Decapat Katılım 18 Aralık 2022 Mesajlar 229 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2023 #2 Cpt.Gwynbleidd dedi: Eki Görüntüle 1704105 RDR2 de ekran kartımın tamamını neden kullanamıyorum. Yardımcı olur musunuz? Diğer uygulamalar nasıl kapatırım nedir bunlar. Genişletmek için tıkla... Ekran kartın paylaşımlı mı? Artı 0 Eksi
Cpt.Gwynbleidd dedi: Eki Görüntüle 1704105 RDR2 de ekran kartımın tamamını neden kullanamıyorum. Yardımcı olur musunuz? Diğer uygulamalar nasıl kapatırım nedir bunlar. Genişletmek için tıkla... Ekran kartın paylaşımlı mı?
Cuteaa Hectopat Katılım 11 Ağustos 2022 Mesajlar 2.311 Çözümler 15 16 Mart 2023 #3 aykutab10 dedi: Ekran kartın paylaşımlı mı? Genişletmek için tıkla... Alakası yok bende de öyle ve paylaşımlı değil ekran kartım. Artı 0 Eksi
aykutab10 dedi: Ekran kartın paylaşımlı mı? Genişletmek için tıkla... Alakası yok bende de öyle ve paylaşımlı değil ekran kartım.
KS KS Cpt.Gwynbleidd Femtopat Katılım 12 Şubat 2023 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2023 #4 rtx 3050 ti kullanıyorum değil aykutab10 dedi: Ekran kartın paylaşımlı mı? Genişletmek için tıkla... bunları inceler misiniz iki seçenek var aykutab10 dedi: Ekran kartın paylaşımlı mı? Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
rtx 3050 ti kullanıyorum değil aykutab10 dedi: Ekran kartın paylaşımlı mı? Genişletmek için tıkla... bunları inceler misiniz iki seçenek var aykutab10 dedi: Ekran kartın paylaşımlı mı? Genişletmek için tıkla...
hybridhead Decapat Katılım 5 Şubat 2023 Mesajlar 97 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2023 #5 Diğer uygulamalar video belleği kulanan herşey olabilir onu tamamen kapatamazsınız. Artı 0 Eksi
KS KS Cpt.Gwynbleidd Femtopat Katılım 12 Şubat 2023 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2023 #6 hybridhead dedi: Diğer uygulamalar video belleği kulanan herşey olabilir onu tamamen kapatamazsınız. Genişletmek için tıkla... ama biraz fazla değilmi kullanım Artı 0 Eksi
hybridhead dedi: Diğer uygulamalar video belleği kulanan herşey olabilir onu tamamen kapatamazsınız. Genişletmek için tıkla... ama biraz fazla değilmi kullanım
hybridhead Decapat Katılım 5 Şubat 2023 Mesajlar 97 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2023 #7 Bende de sizinkine yakın bir değer gözüküyor. Dosya Ekleri 20230316_233533.jpg 70,7 KB · Görüntüleme: 107 Artı 0 Eksi
KS KS Cpt.Gwynbleidd Femtopat Katılım 12 Şubat 2023 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2023 #8 hybridhead dedi: Bende de sizinkine yakın bir değer gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Anladım bana ait bir sorun değil o zaman. Peki en üst ayarda güç kaynağı 0 mı 1 mi seçili. Artı 0 Eksi
hybridhead dedi: Bende de sizinkine yakın bir değer gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Anladım bana ait bir sorun değil o zaman. Peki en üst ayarda güç kaynağı 0 mı 1 mi seçili.
hybridhead Decapat Katılım 5 Şubat 2023 Mesajlar 97 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2023 #9 Windows Görev Yöneticisinde GPU kısmının ss atarmısınız. Artı 0 Eksi
KS KS Cpt.Gwynbleidd Femtopat Katılım 12 Şubat 2023 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2023 #10 hybridhead dedi: Windows Görev Yöneticisinde GPU kısmının ss atarmısınız. Genişletmek için tıkla... hybridhead dedi: Windows Görev Yöneticisinde GPU kısmının ss atarmısınız. Genişletmek için tıkla... bundan bahsediyorum. Cpt.Gwynbleidd dedi: bundan bahsediyorum. Genişletmek için tıkla... ama burada çıkış adaptörünü 0 seçince rtx ekranı kartını kullanıyor yoksa intel ile oyunu açmazdı. Artı 0 Eksi
hybridhead dedi: Windows Görev Yöneticisinde GPU kısmının ss atarmısınız. Genişletmek için tıkla... hybridhead dedi: Windows Görev Yöneticisinde GPU kısmının ss atarmısınız. Genişletmek için tıkla... bundan bahsediyorum. Cpt.Gwynbleidd dedi: bundan bahsediyorum. Genişletmek için tıkla... ama burada çıkış adaptörünü 0 seçince rtx ekranı kartını kullanıyor yoksa intel ile oyunu açmazdı.