hsnhll Femtopat Katılım 20 Nisan 2021 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2021 #1 RDR 2 başladım, chapter 2'deyim. İngilizcem bazı yerlerde yetmiyor. Amacımız ne, ne yapıyoruz, bir fikrim yok. Spoiler vermeden biraz anlatır mısınız? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Mayıs 2021
RDR 2 başladım, chapter 2'deyim. İngilizcem bazı yerlerde yetmiyor. Amacımız ne, ne yapıyoruz, bir fikrim yok. Spoiler vermeden biraz anlatır mısınız?
Blackss Megapat Katılım 29 Temmuz 2016 Mesajlar 822 Makaleler 2 Çözümler 4 3 Mayıs 2021 #2 Makine çevirisi yama var, tavsiye ederim. Hiç bilmiyorsan işe yarıyor.
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.900 Çözümler 245 3 Mayıs 2021 #3 hsnhll dedi: RDR 2 başladım, chapter 2'deyim. İngilizcem bazı yerlerde yetmiyor. Amacımız ne, ne yapıyoruz, bir fikrim yok. Spoiler vermeden biraz anlatır mısınız? Genişletmek için tıkla... Amacın at koşturmak.(!) Hikayeyi oynuyorsun işte sürekli bir fikrim var diyor kankamız.
hsnhll dedi: RDR 2 başladım, chapter 2'deyim. İngilizcem bazı yerlerde yetmiyor. Amacımız ne, ne yapıyoruz, bir fikrim yok. Spoiler vermeden biraz anlatır mısınız? Genişletmek için tıkla... Amacın at koşturmak.(!) Hikayeyi oynuyorsun işte sürekli bir fikrim var diyor kankamız.
Venocom Megapat Katılım 18 Haziran 2015 Mesajlar 856 Çözümler 3 3 Mayıs 2021 #4 Makine çevirisi mevcut. Onu kurup anlayabilirsin. Amaç için de oyunun konusunu okuyun zaten orayla bağdaştırıp anlayabilirsin.
Makine çevirisi mevcut. Onu kurup anlayabilirsin. Amaç için de oyunun konusunu okuyun zaten orayla bağdaştırıp anlayabilirsin.
A Albikro Hectopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2021 #5 Haydutların devri artık bitmişken eski yöntemlerle ayakta durmaya çalışan bir çetenin içerisinde belirli şeyler yaşıyorsun işte. Amaç hep aynı, parayı bulacaksın hop kaçacaksın temiz bir hayat yaşayacaksın. Yani en azından Dutch hep öyle diyor.
Haydutların devri artık bitmişken eski yöntemlerle ayakta durmaya çalışan bir çetenin içerisinde belirli şeyler yaşıyorsun işte. Amaç hep aynı, parayı bulacaksın hop kaçacaksın temiz bir hayat yaşayacaksın. Yani en azından Dutch hep öyle diyor.