RDR 2'de at kayboldu

mumi60

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba. RDR 2'de yolda yanımdan geçen bir trene atlayıp durdurdum soymak için. Birkaç adam sıkmaya başlayınca kaçmaya çalıştım ve trenin üstüne çıkıp aşağı atladım. Atladığım yer de yerden biraz yüksek bir yerdi ve düşüp öldüm. Bu sırada atım da yanımdaydı yani trene atlamadan önce atımdaydım zaten, atımdan inip trene atlamıştım ve treni durdurana kadar gittiğim yerlerde atım da beraberimdeydi. Öldükten sonra eyerim başka rastgele bir Tennessee gezi atının üzerindeydi. Ahıra da gittim ve sahip olunan atlar listesinde kendi atımı bulamadım. Atıma ne olmuş olabilir? Bağ seviyemiz en yüksekteydi ve oyunun başından beri bu atı kullanıyorum. Hosea ile Valentine'deki ahır görevinden sonra da hemen eski atıma geri dönmüştüm. Yani kaybolan atım Hosea görevindeki değildi. Şimdiden teşekkürler.

Haritada gözükmüyorsa ahırda da yoksa geçmiş olsun hocam.
Son manuel kayıtı yüklemeyi deneyeceğim İNŞALLAH olur da bunun sorunu ne yani atım nasıl kaybolmuş olabilir? Adamlar ben trendeyken sıkıyordu atıma kurşun gelip ölmüş olabilir mi? At ölebiliyor mu yani?

O at çöptü zaten hem de oynun karakteri sadie adler bile onu öldürebilirsin bizim değildi diyor. Eğer yeni bir at istersen kaliteli sana tarif edebilirim. Bir de yakın gelecekte bir rehber yapacağım anketle belirliyorum. Seçeneklerde at rehberide var ona oy verebilirsin.

Evet ölebiliyor. Hatırladığım kadarıyla bende sizin gibi bir olay yaşamıştım. Benim at mapten düşmüştü sonrası yok.

Abimin atını karlı bölgede öldürmüştüm yanlışlıkla. İyi fena şamar yemediydim

Abinize ve size geçmiş olsun hocam Benim de mapten düşen atım beyaz arap atıydı. Çok severdim keratayı. İnsan hem Karakterle hem de at ile bağ kuruyor öyle bir oyun.

Son manuel kayıtı yüklemeyi deneyeceğim inşallah olur da bunun sorunu ne yani atım nasıl kaybolmuş olabilir? Adamlar ben trendeyken sıkıyordu atıma kurşun gelip ölmüş olabilir mi? At ölebiliyor mu yani?

O atın canıda azdı büyük ihtimal öldü be hocam trenleri soymak için tünel kullanın YouTube'a no bounty train robbery yazın çıkar.

Ya benim önceki %2'lik bir save vardı ondan başladım daha 1 hafta önce. O yüzden ilk atım da olmayabilir ama çok bağ kurmuştum ya, çok seviyordum. Son manuel save'e bakacağım şimdi.

Ya benim önceki %2'lik bir save vardı ondan başladım daha 1 hafta önce. O yüzden ilk atım da olmayabilir ama çok bağ kurmuştum ya, çok seviyordum. Son manuel save'e bakacağım şimdi.
LAN BULDUUUUMMMMM ATI BULDUM VALLAHA SON MANUEL SAVEDEN ÇIKTI

Abinize ve size geçmiş olsun hocam benim de mapten düşen atım beyaz Arap atıydı. Çok severdim keratayı. İnsan hem karakterle hem de at ile bağ kuruyor öyle bir oyun.

Hocam bu arada reklam gibi olacak ama profilimden en son açtığım konuya oy verir misiniz? Konu ilk onaylandıktan sonra bir daha oy gelmedi ;(

Hocam at böyle beyaz benekli mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…