RDR 2'de at nasıl sürülür?

asmsrm

Hectopat
Daha fazla  
Dün akşam RDR 2 satın aldım, oyun gerçekten güzel ama karışık geldi biraz. Videolara bakıyorum yürüyor, hafif koşuyor bir de dört nala koşuyor. Bu üç ayrı hızda atı nasıl sürebilirim? Mesela atı normal yürütüyorum bir süre sonra kendi kendine hızlanıyor, sabit bir şekilde belli bir hızda nasıl sürebilirim?

Dün akşam RDR 2 satın aldım, oyun gerçekten güzel ama karışık geldi biraz. Videolara bakıyorum yürüyor, hafif koşuyor bir de dört nala koşuyor. Bu üç ayrı hızda atı nasıl sürebilirim? Mesela atı normal yürütüyorum bir süre sonra kendi kendine hızlanıyor, sabit bir şekilde belli bir hızda nasıl sürebilirim?
En yavaş hali sadece W'ye basarak, orta hali ve hızlı hali ise Shift'e basma sürenize göre değişiyor. Eğer biraz basıp bırakırsanız orta hızlı gider, sürekli basılı tutarsanız en yüksek hızında gider.

Dün akşam RDR 2 satın aldım, oyun gerçekten güzel ama karışık geldi biraz. Videolara bakıyorum yürüyor, hafif koşuyor bir de dört nala koşuyor. Bu üç ayrı hızda ATI nasıl sürebilirim? Mesela ATI normal yürütüyorum bir süre sonra kendi kendine hızlanıyor, sabit bir şekilde belli bir hızda nasıl sürebilirim?

At şehire köye veya kasabaya girdiğinde yavaş ilerler ve bunu sen ayarlayamazsın açık alana çıktığında Shift'e basarsan at hızlanmaya başlar. Sen sadece sürmeye devam et o atın kendisi en iyi hızı ayarlar :)

Hocam W tuşuna ilerleyerek gidiyorsunuz. Hızlanmak içinde Shift tuşuna basılı tutmanız yeterli. Shift'e arka arkaya basarakta yavaş koşabiliyorsunuz. Kendiliğinden hızlanmıyor at.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı