Arkadaşlar merhaba ne yaptıysam bu atı elde edemedim. Oyunu olan biri bölüm 1'de bu atı alıp save dosyasını atabilir mi? O save üzerinden oyuna devam etmek istiyorum.
Bölüm 2'de Hosea ile "Exit Pursued by a Bruised Ego" görevini bitirdikten sonra beyaz arap atı ortaya çıkıyor. Bu görevi yapmadan atın olduğu bölgeye gitsen bile at ortaya çıkmayacaktır.
Bölüm 2'de hosea ile "exit pursued by a bruised ego" görevini bitirdikten sonra beyaz Arap atı ortaya çıkıyor. Bu görevi yapmadan atın olduğu bölgeye gitsen bile at ortaya çıkmayacaktır.
Sırtına bindikten sonra, at sağa doğru gidiyorsa yönlendirme tuşundan sola bas. Sola gidiyorsa sağa bas. Yani atın gitmek istediği yönün tersine bas. Biraz yapınca at sakinleşecek.
Sırtına bindikten sonra, at sağa doğru gidiyorsa yönlendirme tuşundan sola bas. Sola gidiyorsa sağa bas. Yani atın gitmek istediği yönün tersine bas. Biraz yapınca at sakinleşecek.
Hocam hatanız var prologue görevinden bahsetmiyorum prologue görevinden sonra chapter 1'de hosea ile ahırı açtıktan sonra at spawn oluyor ancak ben dediğim gibi atın üstünde duramıyorum ne kadar uğraşsamda dediğiniz gibi sag yaptıgında sol sol yaptıgında sag yapsam bile atıyor beceremedim o yüzden save olan biri atsın diye konu açtım.
Hocam hatanız var prologue görevinden bahsetmiyorum prologue görevinden sonra chapter 1'de hosea ile ahırı açtıktan sonra at spawn oluyor ancak ben dediğim gibi atın üstünde duramıyorum ne kadar uğraşsamda dediğiniz gibi sag yaptıgında sol sol yaptıgında sag yapsam bile atıyor beceremedim o yüzden save olan biri atsın diye konu açtım.