RDR 2'de beyaz Arap Atı save dosyası nereden bulunur?

slenderblue

Hectopat
Arkadaşlar merhaba ne yaptıysam bu atı elde edemedim. Oyunu olan biri bölüm 1'de bu atı alıp save dosyasını atabilir mi? O save üzerinden oyuna devam etmek istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bölüm 2'de Hosea ile "Exit Pursued by a Bruised Ego" görevini bitirdikten sonra beyaz arap atı ortaya çıkıyor. Bu görevi yapmadan atın olduğu bölgeye gitsen bile at ortaya çıkmayacaktır.

Son düzenleme:
Bölüm 2'de hosea ile "exit pursued by a bruised ego" görevini bitirdikten sonra beyaz Arap atı ortaya çıkıyor. Bu görevi yapmadan atın olduğu bölgeye gitsen bile at ortaya çıkmayacaktır.

Bu bölüm chapter 1'de zaten ve bitiripte gidiyorum ATI buluyorum tek sıkıntı yakalamak üstünde kalamadım bir türlü

Sırtına bindikten sonra, at sağa doğru gidiyorsa yönlendirme tuşundan sola bas. Sola gidiyorsa sağa bas. Yani atın gitmek istediği yönün tersine bas. Biraz yapınca at sakinleşecek.

Bu bölüm chapter 1'de zaten ve bitiripte gidiyorum ATI buluyorum tek sıkıntı yakalamak üstünde kalamadım bir türlü
Yanlışın var bahsettiğim görev chapter 2'de.

Son düzenleme:

Hocam hatanız var prologue görevinden bahsetmiyorum prologue görevinden sonra chapter 1'de hosea ile ahırı açtıktan sonra at spawn oluyor ancak ben dediğim gibi atın üstünde duramıyorum ne kadar uğraşsamda dediğiniz gibi sag yaptıgında sol sol yaptıgında sag yapsam bile atıyor beceremedim o yüzden save olan biri atsın diye konu açtım.

Chapter 1, karlı bölgede geçen 6 görevden oluşuyor. Sonra Horseshoe Overlook'a gelince chapter 2 başlıyor. Birde tuşları eksik söylemişim. PC'de oynuyorsan; at sağa gidiyorsa S+A, sola gidiyorsa S+D tuşunlarına basman gerekiyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…