eedd Decapat Katılım 3 Eylül 2021 Mesajlar 164 Çözümler 1 28 Nisan 2023 #1 Arkadaşlar, ben oyuna başlayacağım fakat bilgime göre 1. bolum karlı falan cok güzel değil.2. Bolu'mde serbestiz ve karlı değiliz doğru mu? 2. Bolu'mun savesini nasıl bulurum? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Nisan 2023
Arkadaşlar, ben oyuna başlayacağım fakat bilgime göre 1. bolum karlı falan cok güzel değil.2. Bolu'mde serbestiz ve karlı değiliz doğru mu? 2. Bolu'mun savesini nasıl bulurum?
bir garip sauron Hectopat Katılım 14 Şubat 2021 Mesajlar 687 Çözümler 3 28 Nisan 2023 #2 1. bölüm kısa sürüyor zaten hızlıca yaparsın. Artı 0 Eksi
Lime_a Hectopat Katılım 26 Ocak 2022 Mesajlar 1.377 Çözümler 7 28 Nisan 2023 #3 Ben çok oynamadım (1-2 saat) karlı bölüm sinematik tarzı zaten. Yarım saatte bitiyor. Bunun için save dosyası aramak kurmak asıl angarya. Artı 0 Eksi
Ben çok oynamadım (1-2 saat) karlı bölüm sinematik tarzı zaten. Yarım saatte bitiyor. Bunun için save dosyası aramak kurmak asıl angarya.
AhmetTR01 Decapat Katılım 14 Mart 2023 Mesajlar 538 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2023 #4 @Lime_a hocamın dediği gibi 30 dk biter save dosyası bulmak zaten o kadar sürer. Artı 0 Eksi
KS KS eedd Decapat Katılım 3 Eylül 2021 Mesajlar 164 Çözümler 1 28 Nisan 2023 #5 bir garip sauron dedi: 1. bölüm kısa sürüyor zaten hızlıca yaparsın. Genişletmek için tıkla... Buldum buldum AhmetTR01 dedi: @Lime_a hocamın dediği gibi 30 dk biter save dosyası bulmak zaten o kadar sürer. Genişletmek için tıkla... 10 dk da buldum aslında bir site paylaşmış Lime_a dedi: Ben çok oynamadım (1-2 saat) karlı bölüm sinematik tarzı zaten. Yarım saatte bitiyor. Bunun için save dosyası aramak kurmak asıl angarya. Genişletmek için tıkla... Çok be aga bide çok sıkıcı ve çok kastırıyor kar yüzünden Artı 0 Eksi
bir garip sauron dedi: 1. bölüm kısa sürüyor zaten hızlıca yaparsın. Genişletmek için tıkla... Buldum buldum AhmetTR01 dedi: @Lime_a hocamın dediği gibi 30 dk biter save dosyası bulmak zaten o kadar sürer. Genişletmek için tıkla... 10 dk da buldum aslında bir site paylaşmış Lime_a dedi: Ben çok oynamadım (1-2 saat) karlı bölüm sinematik tarzı zaten. Yarım saatte bitiyor. Bunun için save dosyası aramak kurmak asıl angarya. Genişletmek için tıkla... Çok be aga bide çok sıkıcı ve çok kastırıyor kar yüzünden