m1stx Hectopat Katılım 17 Nisan 2022 Mesajlar 642 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 12:34 #1 Sürekli sol üstte VRAM az olduğu icin uyarı cıkıyor, yüksek grafikde 60 FPS oynuyorum, grafikleri kısmak istemiyorum. Uyarıyı kapatmanın yolu var mı?
Sürekli sol üstte VRAM az olduğu icin uyarı cıkıyor, yüksek grafikde 60 FPS oynuyorum, grafikleri kısmak istemiyorum. Uyarıyı kapatmanın yolu var mı?
E Efe KIPKINER Decapat Katılım 17 Ekim 2023 Mesajlar 617 Çözümler 3 Bugün 12:39 #2 m1stx dedi: Sürekli sol üstte VRAM az olduğu icin uyarı cıkıyor, yüksek grafikde 60 FPS oynuyorum, grafikleri kısmak istemiyorum. Uyarıyı kapatmanın yolu var mı? Genişletmek için tıkla... Steam veya epic games gibi oyun platformlarından oynuyorsan; "-ignorepipelinecache" komutunu deneyebilirsin. Artı 0 Eksi
m1stx dedi: Sürekli sol üstte VRAM az olduğu icin uyarı cıkıyor, yüksek grafikde 60 FPS oynuyorum, grafikleri kısmak istemiyorum. Uyarıyı kapatmanın yolu var mı? Genişletmek için tıkla... Steam veya epic games gibi oyun platformlarından oynuyorsan; "-ignorepipelinecache" komutunu deneyebilirsin.