Draflouf Decapat Katılım 23 Eylül 2023 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cumartesi 13:54 #1 Beyaz Arap atım oldu ve diriltemedim. Onun yerine şu an en hızlı at hangisiyse onu almak istiyorum ya da evcillestirmek.
Beyaz Arap atım oldu ve diriltemedim. Onun yerine şu an en hızlı at hangisiyse onu almak istiyorum ya da evcillestirmek.
MidI0ck Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Temmuz 2017 Mesajlar 2.048 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cumartesi 13:57 #2 Draflouf dedi: Beyaz Arap atım oldu ve diriltemedim. Onun yerine şu an en hızlı at hangisiyse onu almak istiyorum ya da evcillestirmek. Genişletmek için tıkla... Arap atı öldüyse bildiğim kadarıyla aynı yerde Spawn oluyor.
Draflouf dedi: Beyaz Arap atım oldu ve diriltemedim. Onun yerine şu an en hızlı at hangisiyse onu almak istiyorum ya da evcillestirmek. Genişletmek için tıkla... Arap atı öldüyse bildiğim kadarıyla aynı yerde Spawn oluyor.
Draflouf Decapat Katılım 23 Eylül 2023 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cumartesi 13:59 #3 MidI0ck dedi: Arap atı öldüyse bildiğim kadarıyla aynı yerde spawn oluyor. Genişletmek için tıkla... Biliyorum farklı bir şey demek istiyorum ve Arap at sanki bir tik overrated.
MidI0ck dedi: Arap atı öldüyse bildiğim kadarıyla aynı yerde spawn oluyor. Genişletmek için tıkla... Biliyorum farklı bir şey demek istiyorum ve Arap at sanki bir tik overrated.
ioybs Picopat Katılım 22 Kasım 2024 Mesajlar 397 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri 3060 ti 64 gb ram INTEL Core i7 12700F 3.6GHz Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci(amele) Cumartesi 14:23 #4 Saint denisdeki ahırda türkmen atı var.