S Sliva Hectopat Katılım 2 Şubat 2022 Mesajlar 449 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2022 #1 RDR 2'de Chapter 2'ye yeni geçtim yeni görevi bulamıyorum. Nasıl bulacağım?
unalk020 Hectopat Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 32 Çözümler 1 22 Haziran 2022 #2 Haritada görev ikonu yok mu? Eğer yoksa belki görevi tetiklemen gerekiyordur tam hatırlamıyorum. Olmazsa gameplaylerine bak oyunun. Artı 0 Eksi
Haritada görev ikonu yok mu? Eğer yoksa belki görevi tetiklemen gerekiyordur tam hatırlamıyorum. Olmazsa gameplaylerine bak oyunun.
Sytex Megapat Katılım 10 Eylül 2016 Mesajlar 321 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2022 #3 Sliva dedi: RDR 2'de Chapter 2'ye yeni geçtim yeni görevi bulamıyorum. Nasıl bulacağım? Genişletmek için tıkla... Sarı görev ikonu yok ise beyaz arayın, belli bir alanı kapsayan daire şeklinde de çıkıyor bazen. Hiçbiri yoksa haritada önceden görmediğiniz bir ikona gidin, görev tetiklenebilir. Artı 0 Eksi
Sliva dedi: RDR 2'de Chapter 2'ye yeni geçtim yeni görevi bulamıyorum. Nasıl bulacağım? Genişletmek için tıkla... Sarı görev ikonu yok ise beyaz arayın, belli bir alanı kapsayan daire şeklinde de çıkıyor bazen. Hiçbiri yoksa haritada önceden görmediğiniz bir ikona gidin, görev tetiklenebilir.