RDR 2'de görevde alınan kayıt geri gelir mi?

İşletim sistemi
Diğer

Soviet Duck

Yoctopat
Daha fazla  
Arkadaşlar RDR 2'de angelo bronte görevindeki Bag ile Blackwater'a gittim. Saatlerce gezip her yerini açtım ve en son altın silahı alıp gitmeye karar verdim. Silahı aldım oradan aşağıya yola giderken bir anda at zıpladı ve ölüm ekranı geldi. Ekranda atıma saldırdığım ve öldüğüm yazıyordu, görevi tekrar başlatmak zorunda kalınca tüm emeğim boşa gitti. Yaklaşık 2 saattir uğraşıyordum bunu geri getirme şansım yok mu?Ben oto save var zannediyordum yardım edin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar RDR 2'de angelo bronte görevindeki bag ile Blackwater'a gittim. Saatlerce gezip her yerini açtım ve en son altın silahı alıp gitmeye karar verdim. Silahı aldım oradan aşağıya yola giderken bir anda at zıpladı ve ölüm ekranı geldi. Ekranda atıma saldırdığım ve öldüğüm yazıyordu, görevi tekrar başlatmak zorunda kalınca tüm emeğim boşa gitti. Yaklaşık 2 saattir uğraşıyordum bunu geri getirme şansım yok mu? Ben oto save var zannediyordum yardım edin.

Bir daha uğraşmak istemiyorsanız gidin hızlıca bir tane trainer kurun oradan kendinize altın silahı verebilirsiniz onun dışında maalesef geri getirme şansınız yok.

Bir daha uğraşmak istemiyorsanız gidin hızlıca bir tane trainer kurun oradan kendinize altın silahı verebilirsiniz onun dışında maalesef geri getirme şansınız yok.
Teşekkürler ancak ben PS4 kullanıyorum. Bunu yapmamın mümkün olmadığını düşünüyorum, yine de teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı