günay ala Centipat Katılım 6 Eylül 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2024 #1 RDR 2'de sinematik moda geçince veya göreve başlayınca ekran daralıyor. Nasıl düzeltebilirim? Dosya Ekleri sorun.PNG 842,5 KB · Görüntüleme: 28 Son düzenleyen: Moderatör: 16 Aralık 2024
mstww Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 47 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2024 #2 günay ala dedi: RDR 2'de sinematik moda geçince veya göreve başlayınca ekran daralıyor. Nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Oyunun normalinde sinematik mod bu şekilde. Artı 0 Eksi
günay ala dedi: RDR 2'de sinematik moda geçince veya göreve başlayınca ekran daralıyor. Nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Oyunun normalinde sinematik mod bu şekilde.
KS KS günay ala Centipat Katılım 6 Eylül 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2024 #3 mstww dedi: Oyunun normalinde sinematik mod bu şekilde. Genişletmek için tıkla... onu biliyorum zaten de örnek olarak bunu seçtim göreve başlayınca oluyor bir yolu varmı Artı 0 Eksi
mstww dedi: Oyunun normalinde sinematik mod bu şekilde. Genişletmek için tıkla... onu biliyorum zaten de örnek olarak bunu seçtim göreve başlayınca oluyor bir yolu varmı