3 393654 Kilopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 7.084 Makaleler 1 Çözümler 37 19 Ekim 2022 #1 RAM 16 GB Ekran kartı GTX 1650 Ti İşlemci i5 10300H Merhaba, RDR 2 oynarken görüntü gidip geliyor gibi, diğer oyunlarda bir sıkıntı yok. Sadece RDR'da böyle. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Özellikle çimlerde böyle oluyor. Sürücülerim güncel, ortalama 50-60 FPS alıyorum. Sürprizbozan: Grafik ayarlarım Son düzenleyen: Moderatör: 19 Ekim 2022
Merhaba, RDR 2 oynarken görüntü gidip geliyor gibi, diğer oyunlarda bir sıkıntı yok. Sadece RDR'da böyle. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Özellikle çimlerde böyle oluyor. Sürücülerim güncel, ortalama 50-60 FPS alıyorum. Sürprizbozan: Grafik ayarlarım
12 taklalı Bmw E60 Hectopat Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 2.287 Çözümler 32 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2022 #2 MSAA açıp dener misiniz, Aynı şey bana PUBG oynarken oluyor Çimler çok kötü gözüküyor. Artı 0 Eksi
marfix Hectopat Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 776 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2022 #3 FPS moduna geçtikten ya da çıktıkdan sonra oluyor. Mod falan yüklediniz mi? Ayarları da defaulta çekebilirsiniz. Dosyaları da doğrulayın. Artı 0 Eksi
FPS moduna geçtikten ya da çıktıkdan sonra oluyor. Mod falan yüklediniz mi? Ayarları da defaulta çekebilirsiniz. Dosyaları da doğrulayın.
KS KS 3 393654 Kilopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 7.084 Makaleler 1 Çözümler 37 19 Ekim 2022 #4 marfix dedi: FPS moduna geçtikten ya da çıktıkdan sonra oluyor. Mod falan yüklediniz mi? Ayarları da defaulta çekebilirsiniz. Dosyaları da doğrulayın. Genişletmek için tıkla... 12 taklalı Bmw E60 dedi: MSAA açıp dener misiniz, Aynı şey bana PUBG oynarken oluyor Çimler çok kötü gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Mod yüklemedim. Şu an bilgisayarda değilim yarın dosya doğrulamayı ve MSAA ayarını denerim. Hiç bir ayara ellemedim ve oyunu açtığımda görüntü sorunsuzdu. Bug falan oldu sanırım. Yardımlarınız için teşekkür ederim. Son düzenleme: 21 Ekim 2022 Artı 0 Eksi
marfix dedi: FPS moduna geçtikten ya da çıktıkdan sonra oluyor. Mod falan yüklediniz mi? Ayarları da defaulta çekebilirsiniz. Dosyaları da doğrulayın. Genişletmek için tıkla... 12 taklalı Bmw E60 dedi: MSAA açıp dener misiniz, Aynı şey bana PUBG oynarken oluyor Çimler çok kötü gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Mod yüklemedim. Şu an bilgisayarda değilim yarın dosya doğrulamayı ve MSAA ayarını denerim. Hiç bir ayara ellemedim ve oyunu açtığımda görüntü sorunsuzdu. Bug falan oldu sanırım. Yardımlarınız için teşekkür ederim.