Çözüldü RDR 2'de GPU %100, işlemci %5 kullanılıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

İtxomotime

Hectopat
Bilgisayarı yeni aldım. Red Dead Redemption 2 oynarken fark ettim ki GPU %100 de kullanılıyor işlemci ise %5'ten yukarı çıkmıyor. FPS de internetteki Game testlerden biraz daha düşük gibi. Acaba normal mi yoksa bir sıkıntı mı var?

İşlemci: Ryzen 5 5600
Ekran kartı: RX 6700 XT.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Ekran kartı %100 olması iyiye işarettir. Darboğaz hiç yok desek yanlış olmaz sanırım. Zaten ekran kartı yüksek sistem isteyen oyunlarda %90'nın altında kullanıyorsa sıkıntı vardır.

Ekran kartı %100 olması iyiye işarettir. Darboğaz hiç yok desek yanlış olmaz sanırım. Zaten ekran kartı yüksek sistem isteyen oyunlarda %90'nın altında kullanıyorsa sıkıntı vardır.

Çözüm
Normal. Örnek vereyim kendi sistemimin testinden.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Evet.

Vallahi teşekkür ederim dostlar. Bilgisayarı yeni aldığımdan aşırı korkuyorum bir şey olacak diye ondan böyle tedirgin oldum. Hepinize teşekkürler.

Windows 11 22H2 de CPU kullanımı yanlış gösteriliyor normalde %30-40 civarıdır yazılımdan bir sorun ama GPU %100 çalıştığına göre sorun yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…