RDR 2 de GPU kullanımı %0. Sistemim yeterli olmasına rağmen FPS değerlerim çok düşük. Grafik ayarlarından yüksek performans almayı denedim. İnternette saatlerce araştırdım ama çözümü bulamadım. Oyunu silip tekrar yükledim yine de işe yaramadı.
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...
www.technopat.net
Buradan ekran kartınızı seçip 2-3 sürüm eski WHQL versiyonu yükleyin.
RDR 2 de GPU kullanımı %0. Sistemim yeterli olmasına rağmen FPS değerlerim çok düşük. Grafik ayarlarından yüksek performans almayı denedim. İnternette saatlerce araştırdım ama çözümü bulamadım. Oyunu silip tekrar yükledim yine de işe yaramadı.
Selam, sanırım oyunu harici kart ile başlatamıyorsunuz. Windows'un arama kısmına Grafik Ayarları yazın, açılan pencerede RDR2'yi seçip seçenekler deyin, seçenekler dediğinizde yeni bir sekme açılacak. Orada RTX 4060 kartınızı seçin, yanında da yüksek performans yazacak zaten. Bu sayede harici kartı kullanmış olacaksınız.
Selam, sanırım oyunu harici kart ile başlatamıyorsunuz. Windows'un arama kısmına grafik ayarları yazın, açılan pencerede RDR2'yi seçip seçenekler deyin, seçenekler dediğinizde yeni bir sekme açılacak. Orada RTX 4060 kartınızı seçin, yanında da yüksek performans yazacak zaten. Bu sayede harici kartı kullanmış olacaksınız.
Pardon, benim hatam. Okumadım. Sürücü kaynaklı olabilir dediğiniz gibi. Güncel sürümse eski sürümleri yükleyip denemek gerekebilir. Bu son 2 sürücü zaten sıkıntılı bir sürücü biraz. Çoğu oyunda VRAM hatası da verdirtiyor.
Pardon, benim hatam. Okumadım. Sürücü kaynaklı olabilir dediğiniz gibi. Güncel sürümse eski sürümleri yükleyip denemek gerekebilir. Bu son 2 sürücü zaten sıkıntılı bir sürücü biraz. Çoğu oyunda VRAM hatası da verdirtiyor.
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...
www.technopat.net
www.technopat.net