Mustos Hectopat Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 84 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2023 #1 Arkadaşlar oyunu bitirdim ve ahırdaki eski atlarımı geri alabilir miyim merak ettim, yoksa hepsini tekrardan satın almalı veya bulmalı mıyım?
Arkadaşlar oyunu bitirdim ve ahırdaki eski atlarımı geri alabilir miyim merak ettim, yoksa hepsini tekrardan satın almalı veya bulmalı mıyım?
Aeronight Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2018 Mesajlar 4.596 Makaleler 6 Çözümler 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2023 #2 Ben beyaz arap atı kullanıyordum. Daha sonra yine buldum o atı.
Mustos Hectopat Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 84 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2023 #3 Aeronight dedi: Ben beyaz Arap atı kullanıyordum. Daha sonra yine buldum o ATI. Genişletmek için tıkla... Biliyorum tekrardan bulabilir veya satın alabiliriz fakat o atlarla bağlılık seviyem yüksek olduğu için geri almak istemiştim.
Aeronight dedi: Ben beyaz Arap atı kullanıyordum. Daha sonra yine buldum o ATI. Genişletmek için tıkla... Biliyorum tekrardan bulabilir veya satın alabiliriz fakat o atlarla bağlılık seviyem yüksek olduğu için geri almak istemiştim.
Aeronight Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2018 Mesajlar 4.596 Makaleler 6 Çözümler 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2023 #4 Mustos dedi: Biliyorum tekrardan bulabilir veya satın alabiliriz fakat o atlarla bağlılık seviyem yüksek olduğu için geri almak istemiştim. Genişletmek için tıkla... Bağlılık seviyesi karaktere özel olduğu için yeniden bağ kurmalısınız.
Mustos dedi: Biliyorum tekrardan bulabilir veya satın alabiliriz fakat o atlarla bağlılık seviyem yüksek olduğu için geri almak istemiştim. Genişletmek için tıkla... Bağlılık seviyesi karaktere özel olduğu için yeniden bağ kurmalısınız.