SuiCast Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Mart 2016 Mesajlar 2.738 Makaleler 1 Çözümler 4 3 Aralık 2024 #1 Oyunda 2 tane bar var birisi içeride diğeri etrafından gidiyor bunlar ne fark ediyor? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Aralık 2024
EnEsFc161 Decapat Katılım 21 Nisan 2023 Mesajlar 394 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2024 #2 SuiCast dedi: Eki Görüntüle 2366293 Oyunda 2 tane bar var birisi içeride diğeri etrafından gidiyor bunlar ne fark ediyor? Genişletmek için tıkla... İçerideki can çekirdeğin ne kadar doluysa o dışdaki bar o kadar hızlı dolar dışdaki ise ne kadar canın olduğu iyi oyunlar.
SuiCast dedi: Eki Görüntüle 2366293 Oyunda 2 tane bar var birisi içeride diğeri etrafından gidiyor bunlar ne fark ediyor? Genişletmek için tıkla... İçerideki can çekirdeğin ne kadar doluysa o dışdaki bar o kadar hızlı dolar dışdaki ise ne kadar canın olduğu iyi oyunlar.
Justt1670 Picopat Katılım 10 Kasım 2024 Mesajlar 183 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2024 #3 SuiCast dedi: Eki Görüntüle 2366293 Oyunda 2 tane bar var birisi içeride diğeri etrafından gidiyor bunlar ne fark ediyor? Genişletmek için tıkla... biri stamina diye biliyorum
SuiCast dedi: Eki Görüntüle 2366293 Oyunda 2 tane bar var birisi içeride diğeri etrafından gidiyor bunlar ne fark ediyor? Genişletmek için tıkla... biri stamina diye biliyorum
E EKD552 Hectopat Katılım 19 Şubat 2022 Mesajlar 1.046 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2024 #4 Biri hasar aldığınızda düşer diğeri stamina hareket kapasiteniz diğeri Dead Eye zamanı yavaşlatır daha kolay vuruş yapma imkanı sağlar.
Biri hasar aldığınızda düşer diğeri stamina hareket kapasiteniz diğeri Dead Eye zamanı yavaşlatır daha kolay vuruş yapma imkanı sağlar.
Nemai Megapat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 5.183 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2024 #5 Justt1670 dedi: Biri stamina diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Stamina zaten şu elektrik tarzı işareti olan. Barların içindekiler ne kadar dolabileceği ve ne hızla dolabileceğini belli ediyordu sanırım. Çevresini saran barlar ise anlık olarak ne kadar olduğu.
Justt1670 dedi: Biri stamina diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Stamina zaten şu elektrik tarzı işareti olan. Barların içindekiler ne kadar dolabileceği ve ne hızla dolabileceğini belli ediyordu sanırım. Çevresini saran barlar ise anlık olarak ne kadar olduğu.
SuiCast Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Mart 2016 Mesajlar 2.738 Makaleler 1 Çözümler 4 4 Aralık 2024 #6 EnEsFc161 dedi: İçerideki can çekirdeğin ne kadar doluysa o dışdaki bar o kadar hızlı dolar dışdaki ise ne kadar canın olduğu iyi oyunlar. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
EnEsFc161 dedi: İçerideki can çekirdeğin ne kadar doluysa o dışdaki bar o kadar hızlı dolar dışdaki ise ne kadar canın olduğu iyi oyunlar. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.