R Rasqq Femtopat Katılım 22 Ocak 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2023 #1 RDR 2 oynuyordum. Benden bir item istendi ama ben bu itemin ne olduğunu unuttum. Geri nereden bakabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Nisan 2023
RDR 2 oynuyordum. Benden bir item istendi ama ben bu itemin ne olduğunu unuttum. Geri nereden bakabilirim?
Çözüm Aeronight 14 Nisan 2023 Kamptan biri istediyse günlüğü aç. Gamepad'de sol d-pad tuşuyla açılıyor klavyeyi bilmiyorum. Orada yazar.
Kamptan biri istediyse günlüğü aç. Gamepad'de sol d-pad tuşuyla açılıyor klavyeyi bilmiyorum. Orada yazar.
Kolsuz İtachi Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 701 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2023 #2 Görev tekrarı yap Artı -1 Eksi
Aeronight Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2018 Mesajlar 4.596 Makaleler 6 Çözümler 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2023 #3 Kamptan biri istediyse günlüğü aç. Gamepad'de sol d-pad tuşuyla açılıyor klavyeyi bilmiyorum. Orada yazar. Artı 0 Eksi Çözüm
Kamptan biri istediyse günlüğü aç. Gamepad'de sol d-pad tuşuyla açılıyor klavyeyi bilmiyorum. Orada yazar.
KS KS R Rasqq Femtopat Katılım 22 Ocak 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2023 #4 Aeronight dedi: Kamptan biri istediyse günlüğü aç. Gamepad'de sol D-pad tuşuyla açılıyor klavyeyi bilmiyorum. Orada yazar. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam. Artı 0 Eksi
Aeronight dedi: Kamptan biri istediyse günlüğü aç. Gamepad'de sol D-pad tuşuyla açılıyor klavyeyi bilmiyorum. Orada yazar. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam.