Merhaba RTX 2060S sistem kullanıyorum bu RDR'yi ikinci oynayışım ilk oynadığımda böyle bir görüntü sorunu yoktu neden böyle görünüyor? (aynı bilgisayarda oynuyorum)
Öncelikle herkese merhaba,. Uzun süredir yazmak istediğim ama yazmak için vakit bulamadığım rehbere sonunda başlıyorum 😄.Red Dead Redemption 2, PC için grafik ayarlamaları olarak her ne kadar karmaşık olsa da zamanında kullandığım MX130'la bile 1600x900 orta yüksek ayarlarda 25-35 FPS oynayarak...
Merhaba RTX 2060S sistem kullanıyorum bu RDR'yi ikinci oynayışım ilk oynadığımda böyle bir görüntü sorunu yoktu neden böyle görünüyor? (aynı bilgisayarda oynuyorum)
Öncelikle herkese merhaba,. Uzun süredir yazmak istediğim ama yazmak için vakit bulamadığım rehbere sonunda başlıyorum 😄.Red Dead Redemption 2, PC için grafik ayarlamaları olarak her ne kadar karmaşık olsa da zamanında kullandığım MX130'la bile 1600x900 orta yüksek ayarlarda 25-35 FPS oynayarak...
www.technopat.net
Tesselasyon ve TAA sharpness attırmayı dene. Sharpness 27 kere.
TAA Keskinliği bar olarak var. Farklı bir şeyi değiştirmiş olmayasınız?
Düzelmediyse DLSS kapatmayı ve attığım rehberdeki netlikle ilgili diğer ayarları deneyin. Olmadı NVIDIA Control Panel ayarlarına bakarsınız.
TAA keskinliği bar olarak var. Farklı bir şeyi değiştirmiş olmayasınız?
Düzelmediyse DLSS kapatmayı ve attığım rehberdeki netlikle ilgili diğer ayarları deneyin. Olmadı NVIDIA Control panel ayarlarına bakarsınız.