Deniz Boğa Centipat Katılım 6 Mart 2024 Mesajlar 176 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2024 #1 Merhaba RTX 2060S sistem kullanıyorum bu RDR'yi ikinci oynayışım ilk oynadığımda böyle bir görüntü sorunu yoktu neden böyle görünüyor? (aynı bilgisayarda oynuyorum)
Merhaba RTX 2060S sistem kullanıyorum bu RDR'yi ikinci oynayışım ilk oynadığımda böyle bir görüntü sorunu yoktu neden böyle görünüyor? (aynı bilgisayarda oynuyorum)
Çözüm Deniz Boğa 30 Ekim 2024 pidee dedi: Diğer dediklerimi yaptınız mı? Netlikle ilgili başka ayarlar da var rehberde, incelerseniz. Genişletmek için tıkla... Dediklerinizi tamamen yaptım şimdi bir bilgisayarı restartlaryıp deneyeceğim eğer değişmesse rehberi uyguliyacağım. pidee dedi: Diğer dediklerimi yaptınız mı? Netlikle ilgili başka ayarlar da var rehberde, incelerseniz. Genişletmek için tıkla... Restart çektim ve düzeldi garip.
pidee dedi: Diğer dediklerimi yaptınız mı? Netlikle ilgili başka ayarlar da var rehberde, incelerseniz. Genişletmek için tıkla... Dediklerinizi tamamen yaptım şimdi bir bilgisayarı restartlaryıp deneyeceğim eğer değişmesse rehberi uyguliyacağım. pidee dedi: Diğer dediklerimi yaptınız mı? Netlikle ilgili başka ayarlar da var rehberde, incelerseniz. Genişletmek için tıkla... Restart çektim ve düzeldi garip.
KS KS Deniz Boğa Centipat Katılım 6 Mart 2024 Mesajlar 176 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2024 #11 pidee dedi: Diğer dediklerimi yaptınız mı? Netlikle ilgili başka ayarlar da var rehberde, incelerseniz. Genişletmek için tıkla... Dediklerinizi tamamen yaptım şimdi bir bilgisayarı restartlaryıp deneyeceğim eğer değişmesse rehberi uyguliyacağım. pidee dedi: Diğer dediklerimi yaptınız mı? Netlikle ilgili başka ayarlar da var rehberde, incelerseniz. Genişletmek için tıkla... Restart çektim ve düzeldi garip. Son düzenleme: 30 Ekim 2024 Artı 0 Eksi Çözüm
pidee dedi: Diğer dediklerimi yaptınız mı? Netlikle ilgili başka ayarlar da var rehberde, incelerseniz. Genişletmek için tıkla... Dediklerinizi tamamen yaptım şimdi bir bilgisayarı restartlaryıp deneyeceğim eğer değişmesse rehberi uyguliyacağım. pidee dedi: Diğer dediklerimi yaptınız mı? Netlikle ilgili başka ayarlar da var rehberde, incelerseniz. Genişletmek için tıkla... Restart çektim ve düzeldi garip.