xblast16 Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2013 Mesajlar 1.634 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek PC 28 Mayıs 2024 #1 Logitech F710 gamepad ile oynuyorum. Her tuşu denedim ama koşmuyor, sadece zıplıyor. Arthur nasıl koşacak?
Logitech F710 gamepad ile oynuyorum. Her tuşu denedim ama koşmuyor, sadece zıplıyor. Arthur nasıl koşacak?
Çözüm xblast16 28 Mayıs 2024 Hagu dedi: Sildiğim için bakamıyorum ama kontrol de değildi sanırım tüm ayarları gezin bulursunuz. Tuş ataması olması gerekıyor. Genişletmek için tıkla... Görevlerde koşmak çok gerekli. Zıplaya zıplaya ilerliyorum. Beyaz atı aldım, her şey yolunda. Koşmayı çözmeye çalışıyorum şu an. Çözünce buraya da yazacağım. xblast16 dedi: Görevlerde koşmak çok gerekli. Zıplaya zıplaya ilerliyorum. Beyaz atı aldım, her şey yolunda. Koşmayı çözmeye çalışıyorum şu an. Çözünce buraya da yazacağım. Genişletmek için tıkla... Çözdüm, sol analogun üstüne basılı tutunca koşuyor.
Hagu dedi: Sildiğim için bakamıyorum ama kontrol de değildi sanırım tüm ayarları gezin bulursunuz. Tuş ataması olması gerekıyor. Genişletmek için tıkla... Görevlerde koşmak çok gerekli. Zıplaya zıplaya ilerliyorum. Beyaz atı aldım, her şey yolunda. Koşmayı çözmeye çalışıyorum şu an. Çözünce buraya da yazacağım. xblast16 dedi: Görevlerde koşmak çok gerekli. Zıplaya zıplaya ilerliyorum. Beyaz atı aldım, her şey yolunda. Koşmayı çözmeye çalışıyorum şu an. Çözünce buraya da yazacağım. Genişletmek için tıkla... Çözdüm, sol analogun üstüne basılı tutunca koşuyor.
KS KS xblast16 Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2013 Mesajlar 1.634 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek PC 28 Mayıs 2024 #11 Hagu dedi: L3 dediğim tuş işte joystick'e basın. Mouse'un fare tekerleğine basıyormuş gibi. Genişletmek için tıkla... Kontrol ayarlarında manuel tuş ataması yok mu ben mi bulamıyorum? Artı 0 Eksi
Hagu dedi: L3 dediğim tuş işte joystick'e basın. Mouse'un fare tekerleğine basıyormuş gibi. Genişletmek için tıkla... Kontrol ayarlarında manuel tuş ataması yok mu ben mi bulamıyorum?
Hagu Hectopat Katılım 19 Eylül 2022 Mesajlar 3.458 Çözümler 42 28 Mayıs 2024 #12 Sildiğim için bakamıyorum ama kontrol de değildi sanırım tüm ayarları gezin bulursunuz. Tuş ataması olması gerekıyor. Artı 0 Eksi
Sildiğim için bakamıyorum ama kontrol de değildi sanırım tüm ayarları gezin bulursunuz. Tuş ataması olması gerekıyor.
KS KS xblast16 Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2013 Mesajlar 1.634 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek PC 28 Mayıs 2024 #13 Hagu dedi: Sildiğim için bakamıyorum ama kontrol de değildi sanırım tüm ayarları gezin bulursunuz. Tuş ataması olması gerekıyor. Genişletmek için tıkla... Görevlerde koşmak çok gerekli. Zıplaya zıplaya ilerliyorum. Beyaz atı aldım, her şey yolunda. Koşmayı çözmeye çalışıyorum şu an. Çözünce buraya da yazacağım. xblast16 dedi: Görevlerde koşmak çok gerekli. Zıplaya zıplaya ilerliyorum. Beyaz atı aldım, her şey yolunda. Koşmayı çözmeye çalışıyorum şu an. Çözünce buraya da yazacağım. Genişletmek için tıkla... Çözdüm, sol analogun üstüne basılı tutunca koşuyor. Son düzenleme: 29 Mayıs 2024 Artı 0 Eksi Çözüm
Hagu dedi: Sildiğim için bakamıyorum ama kontrol de değildi sanırım tüm ayarları gezin bulursunuz. Tuş ataması olması gerekıyor. Genişletmek için tıkla... Görevlerde koşmak çok gerekli. Zıplaya zıplaya ilerliyorum. Beyaz atı aldım, her şey yolunda. Koşmayı çözmeye çalışıyorum şu an. Çözünce buraya da yazacağım. xblast16 dedi: Görevlerde koşmak çok gerekli. Zıplaya zıplaya ilerliyorum. Beyaz atı aldım, her şey yolunda. Koşmayı çözmeye çalışıyorum şu an. Çözünce buraya da yazacağım. Genişletmek için tıkla... Çözdüm, sol analogun üstüne basılı tutunca koşuyor.
Hagu Hectopat Katılım 19 Eylül 2022 Mesajlar 3.458 Çözümler 42 29 Mayıs 2024 #14 xblast16 dedi: Görevlerde koşmak çok gerekli. Zıplaya zıplaya ilerliyorum. Beyaz atı aldım, her şey yolunda. Koşmayı çözmeye çalışıyorum şu an. Çözünce buraya da yazacağım. Çözdüm, sol analogun üstüne basılı tutunca koşuyor. Genişletmek için tıkla... Hocam ben joystick yazinca ne anladiniz acaba? Kaç mesajdir ustune basili tutun diyorum? Hagu dedi: Joystick tuşuna basılı tutacaksınız diye biliyorum. Ayarlardan tuşu değişin isterseniz. Genişletmek için tıkla... Hagu dedi: L3 dediğim tuş işte Joystick'e basın. Farenin fare tekerleğine basıyormuş gibi. Genişletmek için tıkla... Neyse, sorun çözülmüş iyi günler Artı 0 Eksi
xblast16 dedi: Görevlerde koşmak çok gerekli. Zıplaya zıplaya ilerliyorum. Beyaz atı aldım, her şey yolunda. Koşmayı çözmeye çalışıyorum şu an. Çözünce buraya da yazacağım. Çözdüm, sol analogun üstüne basılı tutunca koşuyor. Genişletmek için tıkla... Hocam ben joystick yazinca ne anladiniz acaba? Kaç mesajdir ustune basili tutun diyorum? Hagu dedi: Joystick tuşuna basılı tutacaksınız diye biliyorum. Ayarlardan tuşu değişin isterseniz. Genişletmek için tıkla... Hagu dedi: L3 dediğim tuş işte Joystick'e basın. Farenin fare tekerleğine basıyormuş gibi. Genişletmek için tıkla... Neyse, sorun çözülmüş iyi günler
KS KS xblast16 Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2013 Mesajlar 1.634 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek PC 29 Mayıs 2024 #15 Hagu dedi: Hocam ben joystick yazinca ne anladiniz acaba? Kaç mesajdir ustune basili tutun diyorum? Neyse, sorun çözülmüş iyi günler Genişletmek için tıkla... LS deseydin keşke. Uzun yıllardır oyun oynamadım. Çok geri kalmışım. 88 doğumluyum, yaşlandık valla. Artı 0 Eksi
Hagu dedi: Hocam ben joystick yazinca ne anladiniz acaba? Kaç mesajdir ustune basili tutun diyorum? Neyse, sorun çözülmüş iyi günler Genişletmek için tıkla... LS deseydin keşke. Uzun yıllardır oyun oynamadım. Çok geri kalmışım. 88 doğumluyum, yaşlandık valla.