Revenge01 Femtopat Katılım 23 Şubat 2025 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2025 #1 RDR2, asi uzantılı dosya yüklediğim zaman animasyonları çalışmıyor.
Schwagos Hectopat Katılım 10 Kasım 2024 Mesajlar 2.179 Çözümler 37 Yer Caliga Hall 23 Şubat 2025 #2 Revenge01 dedi: RDR2, asi uzantılı dosya yüklediğim zaman animasyonları çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... Modun ismi nedir hocam.
Revenge01 dedi: RDR2, asi uzantılı dosya yüklediğim zaman animasyonları çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... Modun ismi nedir hocam.
Revenge01 Femtopat Katılım 23 Şubat 2025 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2025 #3 Schwagos dedi: Modun ismi nedir hocam. Genişletmek için tıkla... Gun tricks hocam.
Schwagos Hectopat Katılım 10 Kasım 2024 Mesajlar 2.179 Çözümler 37 Yer Caliga Hall 23 Şubat 2025 #4 Revenge01 dedi: Gun tricks hocam. Genişletmek için tıkla... https://www.rdr2mods.com/downloads/rdr2/tools/9-rdr-2-asi-loader/ bunu kurun düzelecektir
Revenge01 dedi: Gun tricks hocam. Genişletmek için tıkla... https://www.rdr2mods.com/downloads/rdr2/tools/9-rdr-2-asi-loader/ bunu kurun düzelecektir
Revenge01 Femtopat Katılım 23 Şubat 2025 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2025 #5 Schwagos dedi: https://www.rdr2mods.com/downloads/rdr2/tools/9-rdr-2-asi-loader/ bunu kurun düzelecektir. Genişletmek için tıkla... Hocam kurdum zaten olmuyor.
Schwagos dedi: https://www.rdr2mods.com/downloads/rdr2/tools/9-rdr-2-asi-loader/ bunu kurun düzelecektir. Genişletmek için tıkla... Hocam kurdum zaten olmuyor.
Schwagos Hectopat Katılım 10 Kasım 2024 Mesajlar 2.179 Çözümler 37 Yer Caliga Hall 23 Şubat 2025 #6 Revenge01 dedi: Hocam kurdum zaten olmuyor. Genişletmek için tıkla... Hocam gun tricks klasöründeki ini ve asi dosyasını direkt oyun dizinine attınız değil mi? Lmlye falan attıysanız çalışmıyor çünkü.
Revenge01 dedi: Hocam kurdum zaten olmuyor. Genişletmek için tıkla... Hocam gun tricks klasöründeki ini ve asi dosyasını direkt oyun dizinine attınız değil mi? Lmlye falan attıysanız çalışmıyor çünkü.
Revenge01 Femtopat Katılım 23 Şubat 2025 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2025 #7 Schwagos dedi: Hocam gun tricks klasöründeki ini ve asi dosyasını direkt oyun dizinine attınız değil mi? Lmlye falan attıysanız çalışmıyor çünkü. Genişletmek için tıkla... Evet hocam attım hatta smoking Complete modundada animasyon çalışmıyor sorunun asi loaderda olduğunu umuyorum.
Schwagos dedi: Hocam gun tricks klasöründeki ini ve asi dosyasını direkt oyun dizinine attınız değil mi? Lmlye falan attıysanız çalışmıyor çünkü. Genişletmek için tıkla... Evet hocam attım hatta smoking Complete modundada animasyon çalışmıyor sorunun asi loaderda olduğunu umuyorum.
Schwagos Hectopat Katılım 10 Kasım 2024 Mesajlar 2.179 Çözümler 37 Yer Caliga Hall 23 Şubat 2025 #8 Revenge01 dedi: Evet hocam attım hatta smoking Complete modundada animasyon çalışmıyor sorunun asi loaderda olduğunu umuyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam smoking Complete moduyla çakışıyor büyük ihtimal birkaç kişi de sorun yaşamış o mod ile.
Revenge01 dedi: Evet hocam attım hatta smoking Complete modundada animasyon çalışmıyor sorunun asi loaderda olduğunu umuyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam smoking Complete moduyla çakışıyor büyük ihtimal birkaç kişi de sorun yaşamış o mod ile.
Revenge01 Femtopat Katılım 23 Şubat 2025 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2025 #9 Schwagos dedi: Hocam smoking Complete moduyla çakışıyor büyük ihtimal birkaç kişi de sorun yaşamış o mod ile. Genişletmek için tıkla... Bir deneyim hocam sağ olun.
Schwagos dedi: Hocam smoking Complete moduyla çakışıyor büyük ihtimal birkaç kişi de sorun yaşamış o mod ile. Genişletmek için tıkla... Bir deneyim hocam sağ olun.
Schwagos Hectopat Katılım 10 Kasım 2024 Mesajlar 2.179 Çözümler 37 Yer Caliga Hall 23 Şubat 2025 #10 Revenge01 dedi: Bir deneyim hocam sağ olun. Genişletmek için tıkla... Hocam olmazsa gun tricks modunu silip asi loaderin içindeki version.dll dosyasını ve guntricks asi ini dosyalarını tekrar oyun dizinine atın.
Revenge01 dedi: Bir deneyim hocam sağ olun. Genişletmek için tıkla... Hocam olmazsa gun tricks modunu silip asi loaderin içindeki version.dll dosyasını ve guntricks asi ini dosyalarını tekrar oyun dizinine atın.