Aeronight Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2018 Mesajlar 4.596 Makaleler 6 Çözümler 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2023 #1 Dostlarım 3'tür aynı yeri basıyorum. O'Driscollların mekanı sanırım. Ben her bu yoldan geçtiğimde spawn olup saldırıyorlar. 3 kez oldu aynı şey. Burayı kalıcı olarak almamın bir yolu var mı? Her seferinde bunları öldürmekten sıkıldım çünkü. Sürprizbozan: Yerin fotoğrafları
Dostlarım 3'tür aynı yeri basıyorum. O'Driscollların mekanı sanırım. Ben her bu yoldan geçtiğimde spawn olup saldırıyorlar. 3 kez oldu aynı şey. Burayı kalıcı olarak almamın bir yolu var mı? Her seferinde bunları öldürmekten sıkıldım çünkü. Sürprizbozan: Yerin fotoğrafları
4 427036 Hectopat Katılım 12 Şubat 2021 Mesajlar 3.076 Çözümler 23 11 Mart 2023 #2 Oyunda olan bir saçmalık. Arap atını alınca tekrar Arap Atı spawn olması gibi. Bu durumu değiştiremezsiniz belki bir mod olabilir.
Oyunda olan bir saçmalık. Arap atını alınca tekrar Arap Atı spawn olması gibi. Bu durumu değiştiremezsiniz belki bir mod olabilir.
hellomister Hectopat Katılım 3 Eylül 2022 Mesajlar 3.373 Makaleler 5 Çözümler 30 Yer İstanbul 11 Mart 2023 #3 Yok maalesef. Trainer indirip hızlıca öldürebilirsiniz.
Aeronight Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2018 Mesajlar 4.596 Makaleler 6 Çözümler 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2023 #4 hellomister dedi: Yok maalesef. Trainer indirip hızlıca öldürebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Öldürmek zevkli hocam ondan yana sorun yok. 427036 dedi: Oyunda olan bir saçmalık. Arap atını alınca tekrar Arap Atı spawn olması gibi. Bu durumu değiştiremezsiniz belki bir mod olabilir. Genişletmek için tıkla... Hmm. Teşekkürler.
hellomister dedi: Yok maalesef. Trainer indirip hızlıca öldürebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Öldürmek zevkli hocam ondan yana sorun yok. 427036 dedi: Oyunda olan bir saçmalık. Arap atını alınca tekrar Arap Atı spawn olması gibi. Bu durumu değiştiremezsiniz belki bir mod olabilir. Genişletmek için tıkla... Hmm. Teşekkürler.